ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ: ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

 

ΠΗΓΗ:Σελίδα Δημάρχου Ακτίου-Βονιτσας

Γεώργιος Θεόδωρος Αποστολάκης

➡️Στο πλαίσιο συντήρησης και αναβάθμισης του οδικού δικτύου Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, στο οποίο περιλαμβάνονται ασφαλτοστρώσεις, καθαρισμοί τάφρων, οδοσήμανση και διάφορες άλλες σχετικές εργασίες μικρότερης ή μεγαλύτερης κλίμακας, περιλαμβάνεται και η ασφαλτόστρωση της Ανατολικής εισόδου της πόλης Βόνιτσας.
➡️Οι εργασίες για την ασφαλτόστρωση στην ανατολική είσοδο της πόλης , σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ,ήδη πραγματοποιούνται . Οι ενέργειες αυτές αποτελούν μια δέσμευση του Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριου Φαρμάκη και του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών κ. Θανάση Μαυρομμάτη, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά,για την άμεση ανταπόκριση και τη συνεργασία τους.
🆘 Στην πορεία θα πραγματοποιηθεί και η ασφαλτόστρωση της δυτικής εισόδου της πόλης προς Λευκάδα.Οι ενέργειες αυτές θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση των οδικών υποδομών του Τόπου μας, καθώς και στην βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Δημοτών μας.
🆘Εργαζόμαστε καθημερινά για την διευκόλυνση των βασικών αναγκών τους, ακούγοντας και επιλύοντας τα προβλήματά τους. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι και παρόντες τόσο στα δύσκολα, όσο και στα εύκολα. Μας χαρακτηρίζει η διάθεση για διάλογο και οι σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας που έχουμε χτίσει μαζί τους και οι οποίες προκύπτουν από την χρόνια εμπειρία μας , μέσω της ενασχόλησής μας με τα κοινά!
Δήμαρχος Ακτίου-Βονιτσας
Γεώργιος - Θεόδωρος Αποστολάκης.






Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................