Ξεκίνησαν από χθες στον Μύτικα τα έργα εσωτερικής οδοποιίας σε δύο πολύ προβληματικά σημεία του οικισμού.

 

Πηγή: mytikaspress

Ξεκίνησαν από χθες στον Μύτικα τα έργα εσωτερικής οδοποιίας σε δύο πολύ προβληματικά σημεία του οικισμού, τα οποία περιλαμβάνουν σαν πρώτο βήμα το φρεζάρισμα του υφιστάμενου οδοστρώματος (αν αυτό το πράγμα μπορούσε να λέγεται οδόστρωμα).
Στις εργασίες στον κάτω Μύτικα δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα μιας και κατά το φρεζάρισμα στο βάθος που προέβλεπε η μελέτη, υπήρχαν σε ελάχιστη απόσταση κάτω από το οδόστρωμα σωληνώσεις ύδρευσης. Ο υδραυλικός του Δήμου έχει παρέμβει για να διορθώσει τις μικρές ζημιές.
Θυμίζουμε στους κατοίκους, ότι ο Μύτικας, με την πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα το Καλοκαίρι, έχει να δει εργολαβία ασφαλτικών εντός του οικισμού αν δεν κάνουμε λάθος, από την Δημαρχία του Δημήτρη Τριποτσέρη πριν 15 χρόνια.
Επίσης αναφέρουμε ότι η εσωτερική οδοποιία στον Μύτικα, απαιτεί και άλλες παρεμβάσεις, με κυριότερη αυτή της κεντρικής εισόδου από την διασταύρωση στο Βορό έως την εκκλησία του Αη Νικόλα.
Με το καλό λοιπόν να ολοκληρωθούν οι δύο αυτές σημαντικές παρεμβάσεις με τις αρχές της Τέχνης και της Επιστήμης, με τα έργα να ανήκουν στους πολίτες και μόνο και σε καμία εκάστοτε δημοτική αρχή, η οποία απλά πράττει το καθήκον της δουλεύοντας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής ΟΛΩΝ των πολιτών.














Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................