ΚΚΕ_Συνέντευξη Ν. Παπαναστάση, τραγικά περιστατικά πνιγμών στην περιοχή του Αστακού

 




Τομεακή Οργάνωση

Αιτωλοακαρνανίας

Ι. Σταΐκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,

τηλ. :2641057875, Fax:2641026654,

e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.gr





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Η κατάντια του Κέντρου Υγείας Μύτικα δείχνει και τη σαπίλα του συστήματος

Τις ευθύνες της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ, αλλά και των προηγούμενων, με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στη Δημόσια Υγεία, με τις τραγικές ελλείψεις και στο Κέντρο Υγείας Μύτικα, ανέδειξε μιλώντας στο ραδιόφωνο «Δυτικά FM» και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Λαοπόδη, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης.

Στάθηκε στα δύο πρόσφατα, τραγικά περιστατικά πνιγμών στη θάλασσα, με το τελευταίο χθες να αφορά γυναίκα στο Μύτικα, για τη διακομιδή της οποίας κλήθηκε ασθενοφόρο από το Αγρίνιο, αφού δεν υπήρχε διαθέσιμο στα κοντινότερα ΚΥ Μύτικα ή Αστακού.

Όπως τόνισε ο Ν. Παπαναστάσης, το ΚΥ Μύτικα «εγκαινιάστηκε» πρόσφατα, παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της Τοπικής Διοίκησης, ωστόσο δεν διαθέτει τους αναγκαίους γιατρούς, ούτε καν οδηγό ασθενοφόρου... Στην παρέμβασή του ο Νίκος Παπαναστάσης ανέδειξε επίσης τις ευθύνες, αλλά και τη διέξοδο για τον λαό.


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................