Ρένια Ζαρκαδούλα. Η Ξηρομερίτισσα που πρώτευσε στις εκλογές της ΕΔΕΚΑΠ του ΠΑΣΟΚ Γράφει ο Χρήστος Μπόνης

 


Χθες συνεδρίασε η (νεα) Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ η οποία αναδέχθηκε μέσα από τις εργασίες του Συνεδρίου για την εκλογή του Πολίτικού Συμβουλίου   Τα νέα μέλη που εκλέχτηκαν μετά από πρόταση του πρόεδρου Νίκου Ανδρουλάκη(και όπως είναι εύκολο να αντιληφτούν όσοι ασχολούνται γενικά και όχι ειδικά με την Πολιτική  ήταν μια πρόταση πραγματική ΑΛΛΑΓΗ) εκφράζουν όλες τις τάσεις , τις ομάδες που συμμετέχουν στο ΠΑΣΟΚ έχοντας εκλέξει τους δικούς τους αντιπροσώπους. Μέλη του Πολίτικου Συμβουλίου προεξάρχοντα από τις  ομάδες Γεννηματά, Γιώργου Παπανδρέου, της ομάδας Καστανιδη, της ομάδας Λοβέρδου καθώς και από τις συνεργαζόμενες ομάδες όπως πρ. Στελέχη της ΔΗΜΑΡ- Επίσης μια καινοτομία που δύσκολα συναντάς, είναι ότι ορισμένοι από τους(τις) στενούς (στενες) συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη δεν προταθήκαν καν από  τον ίδιο

Παράλληλα δε με το Π/Σ εκλέχτηκε  και η ΕΔΕΚΑΠ .Ενας θεσμός, μία επιτροπή (αν μπορούμε να την κατατάξουμε σε αυτή την κατηγορία) με πολύ μεγάλο βάρος για την συνέχεια της πορείας του ΠΑΣΟΚ . Μετά και τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν  Πρώτη και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά η Ρενια Ζαρκαδούλα

Ρενια Ζαρακδουλα  Ξηρομερίτισσα , Δικηγόρος , δυναμικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, στήριζε πάντα Νίκο Ανδρουλάκη σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που είχε θέσει υποψηφιότητα.

Την  Ρενια όταν την πρωτογνώρισα ομολογώ ότι δεν μου #κάθισε και καλά# διότι όπως είπα μέσα μου , καλά μια ακόμη περίπτωση που θα έρθει  και θα φύγει.

Δυστυχώς όχι μόνο με διέψευσε , αλλά και σε πολλές κινητοποιήσεις και κυρίως  του δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας ηταν κυριολεκτικά και μεταφορικά στην πρώτη γραμμή. Με την πάροδο του χρόνου #λόξευα# από τις πρώτες σκέψεις μου και διαμόρφωνα μια διαφορετική εικόνα. Παντού μπροστά σε όλους του αγώνες του ΠΑΣΟΚ(είτε σαν ΚΙΝΑΛ είτε όπως θέλετε.

Το αυθεντικό Ξηρομεριτικο ταπεραμέντο της ήταν το χαρακτηριστικό της . Δραστήρια, εγωίστρια, επαρκέστατη και φυσικά μαχήτρια για το ΠΑΣΟΚ.

Συγχαρητήρια  συντρόφισσα Ρενια . Ίσως κάποια στιγμή  λάμψη και το ΑΣΤΡΟ ΣΟΥ στον Δήμο Ξηρομέρου

                       ΜΕ ΑΓΑΠΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................