Ο Εικαστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαίρου ΧΡΩΜΑΤΑ συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος

 


Ο Εικαστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαίρου ΧΡΩΜΑΤΑ συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και της Ευρωπαϊκής Πράσινης Εβδομάδας που φέτος λαμβάνει χώρα στον νομό Αιτωλοακαρνανίας. 

Στο πλαίσιο αυτό οι μικροί μαθητές του Τμήματος Εικαστικών του συλλόγου συμμετέχουν με έργα ζωγραφικής με θέμα " Περιβάλλον και πολιτισμός".

 Όλη η εργασία των παιδιών γίνεται ορατή από το #EUGreenWeek 2022.

 Τα παιδιά που συμμετέχουν είναι : 

Σουσάνα Βραχωρίτη Ντανιέλα Βραχωρίτη Αλεξία Δελαπόρτα Γεωργία Καραμποΐκη Δήμητρα Κεραμίδα Ραφαηλία Λύτρα Αναστασία Παλιογιάννη Δανιήλ Πανταζής Ζωή Σερεπίσου Ήλια Σερεπίσου Σταματίνα Σερεπίσου Βασίλης Σερεπίσος Ζώης Σιδεράς Θάλεια Τσακάλη Μιχάλης Τσιδήμας Αλεξάνδρα Χασακή Κατερίνα Χασακή Λάμπρος Χασακής Μάριος Ψυχογιός 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την καταπληκτική δουλειά τους. Οι εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Πράσινη Εβδομάδα ολοκληρώνονται την Κυριακή 5 Ιουνίου με εoρταστικό event που θα λάβει χώρα στη Λίμνη Στράτου στον Ν. Αιτωλοακαρνανίας.








Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................