Η συγχωριανή μας Ρένια Ζαρκαδούλα εκλέχθηκε στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής.

 
Η συγχωριανή μας Δικηγόρος Ρένια  Ζαρκαδούλα του Κων/νου στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής. εκλέχθηκε στην Κεντρική  Επιτροπή σε υψηλή θέση κατέλαβε την 13η θέση  με 402 ψήφους από τις  100 γυναίκες που εκλέχθηκαν  

Της ευχόμαστε να πρωτεύσει και στις βουλευτικές εκλογές που από αξιόπιστες πληροφορίες μας θα  κατέλθει  υποψήφια  στο βόρειο τομέα Αθηνών.  

Η ίδια με ανακοίνωσή της εξέφρασε της ευχαριστίες της μέσα από την προσωπική της σελίδα στο διαδίκτυο

...........................................................................................

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους συνέδρους που με τίμησαν και με εξέλεξαν για 3η συνεχόμενη φορά στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής.

Σύντροφοι και φίλοι από τα χρόνια της ΠΑΣΠ, στελέχη που με έχουν εμπιστευτεί από τα πρώτα πολιτικά μου βήματα και με στηρίζουν ανελλιπώς στην προσπάθεια μου στο Βόρειο τομέα, γυναίκες που έχουν παλέψει για τα δικαιώματα μας, όλοι αυτοί και πολλοί άλλοι ήταν για μια ακόμη φορά δίπλα μου.
Το ήθος και η αξιοπρέπεια ήταν και θα είναι βασική μου προτεραιότητα στον αγώνα αυτό.
Άλλωστε για να αναγεννηθεί η Παράταξη στόχος είναι η αξιακή ανανέωση με επίκεντρο τον άνθρωπο. Έτσι θα έρθουμε κοντά στην κοινωνία .
Είμαστε εδώ για να συνθέτουμε και να προχωράμε όλοι μαζί!
Η εικόνα που θα κρατήσω από αυτό το συνέδριο, ήταν ο παλμός και η αισιοδοξία των νέων παιδιών στις εξέδρες με τις σημαίες του ΠΑΣΟΚ ακούγοντας το «Καλημέρα Ήλιε»
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................