Με λαμπρότητα και με κάθε επισημότητα γιορτάστηκε ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος στο Μοναστηράκι Ξηρομέρου (ΦΩΤΟ: Διονύσης Πετρόπουλος)

 



Τελέστηκε σήμερα το πρωί στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Μοναστηρακίου Ξηρομέρου Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

ΧΟΡΟΣΤΑΤΟΥΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΚΥΡΗΚΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΩΛΕΩΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ Π, ΜΑΚΑΡΙΟ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ,Σ. ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΒΟΝΙΤΣΗΣ Π. ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΤΤΑΣ. ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΑΤΕΡ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΤΙΣΤΗΣ. ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ. 

ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ 


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΣΙΜΠΡΑΣ. ----------------------- Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ. Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΣΟΛΑΣ ΑΘΑΝΆΣΙΟΣ . Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΚΑΙ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ Δ. Σ ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ. . ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΡΙΜΝΆΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΤΑΖΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ. O ΔΙΟΙΚΗΤΉΣ Σ ΤΟΥ Α. Τ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.

Ακολούθησε η περιφορά της Ιερής Εικόνας του Αγίου

 Ιωάννη του Θεολόγου

Στη συνέχεια στη πλατεία του χωριού ακολούθησε μεγάλο 

γλέντι με την ορχήστρα του Πάνου Μπέκου 































Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................