Τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά του Δ.Σ, της συνεδρίασης, την Δευτέρα 16 Μαΐου 2022.

 

ds xiromeroy 1652022
 
Στα πλαίσια της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρης ενημέρωσης των δημοτών, στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, αναρτώνται από την αρχή της παρούσας δημοτικής περιόδου και για πρώτη φορά, τα ηχητικά πρακτικά όλων των Δημοτικών Συμβουλίων, όπως ήταν και η προγραμματική δέσμευση της παρούσας δημοτικής αρχής.
Στο βίντεο στο YouTube, αναφέρονται επιλέγοντας ''ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ'', όλα τα θέματα συζήτησης και έχει προστεθεί χρονική σήμανση, ώστε να μπορείτε εύκολα να μεταβαίνετε απ' ευθείας στο θέμα που θέλετε να ακούσετε.
 
------------------------
 
ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
 
Ανακοινώσεις, ερωτήσεις και θέματα προ ημερησίας διάταξης. 13:36
 
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
 
1. Αντικατάσταση τακτικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου». (Εισηγητής Δήμαρχος Ξηρομέρου). 37:12
2. Εξέταση αίτησης για παραχώρηση χρήσης των ανοιχτών γηπεδικών εγκαταστάσεων Αστακού (γήπεδο τένις). (Εισηγητής Μπαμπούρης Κων/νος). 37:54
3. Ψήφιση Τεχνικού Προγράμματος οικονομικού έτους 2022. (Εισηγητής Αντιδήμαρχος Πολύζος Βασίλειος). 1:18:44
 
H ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ – ΠΕΤΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
 

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................