Ο ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΗ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ #SPORT_HUB EXPO.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea

Ημερομηνία 06-04-2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Ο Δήμος Ξηρομέρου με την Κοινωφελή του Επιχείρηση, συμμετέχει με το δικό του περίπτερο στο τριήμερο διαλόγου και δράσης για τον αθλητισμό στην Πάτρα, και στην παράλληλη τριήμερη αθλητική έκθεση #Sport_hub expo, με δικό του περίπτερο (αρ. περιπτέρου 7), στις 8-10 Απριλίου, για το «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό», που θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο ''Δημήτρης Τόφαλος''.
Ο διπλός στόχος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου, μέσω της συμμετοχής στη συγκεκριμένη αυτή εξωστρεφή δράση, είναι αφενός η συμμετοχή στο διάλογο για ζητήματα που αφορούν τον αθλητισμό και την κοινωνία και αφετέρου η προβολή του Δήμου Ξηρομέρου.
 
Επισυνάπτονται:
  • Το πρόγραμμα του διήμερου Συνεδρίου (8-9/4) με τις θεματικές ενότητες και τους ομιλητές.
  • Το αναλυτικό πρόγραμμα των τριήμερων παράλληλων εκδηλώσεων και αθλητικών επιδείξεων στον εξωτερικό χώρο του Εθνικού Κλειστού Γυμναστηρίου "Δημήτρης Τόφαλος".
  • Τα περίπτερα και οι συμμετέχοντες στην τριήμερη αθλητική Έκθεση #Sport_hub expo.
 
Εκ του Δήμου Ξηρομέρου
 
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................