Η κοπή πίτας του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου

 

 Πηγή: facebook.Περιβαλλοντικός Χρυσοβίτσας

Σε πολύ ευχάριστο κλίμα και με σύμμαχο την ηλιοφάνεια πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εθιμοτυπική κοπή της Πίτας .......

Ο νέος Πρόεδρος, Γαντζούδης Σωτήρης,πλαισιωμένος από τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου ευχήθηκε για την νέα χρονιά και δεσμεύτηκε να συνεχίσει το έργο του δραστήριου συλλόγου, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον εθελοντισμό.
Ο Πρόεδρος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμο Ξηρομέρου για την στήριξη των δράσεών του ,καθώς επίσης και την συνδρομή του επιχειρηματία ,κυρίου Πανταζή Αποστόλου. Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου ,κύριος Τριανταφυλλάκης Ιωάννης, αφού ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο, εξήρε την προσφορά του Συλλόγου στα δρώμενα της περιοχής και τόνισε την παρουσία των νέων παιδιών ,που κρατάνε «ζωντανό» το χωριό . Τον λόγο στη συνέχεια έλαβε η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ,κύρια Ταπραντζή Χριστίνα, με καταγωγή από την Κοινότητα Χρυσοβίτσας. Τέλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας, κύριος Χρόνης Ιωάννης, ευχήθηκε στους παρευρισκομένους με την ελπίδα για Ειρήνη σε όλο τον κόσμο.
Στην εκδήλωση επίσης συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος έργων ,κύριος Πολύζος Βασίλειος ,οι Πρόεδροι της Κοινοφελούς Επιχείρησης και του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ξηρομέρου, κύριοι Μάντζαρης Ελευθέριος και Μπαμπούρης Κωνσταντίνος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κύριος Γκόλιας Παναγιώτης, οι Πρόεδροι Κοινοτήτων Αγραμπέλου ,Προδρόμου, Βασιλόπουλου ,κύριοι Τάγκας Δήμος,Παπούλιας Δημήτρης και Πετρονικολός Παναγιώτης. Ο πρόεδρος του συλλόγου χοβολιωτων Γιώργος Βασίλας
Το φλουρί κέρδισε ο Δήμαρχος ,με την ευχή για επιτυχίες στον Δήμο .
Ακολούθησε «πλούσιο» τραπέζι με νόστιμα εδέσματα.



























Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................