Η παρουσία του ευρωπαϊκού έργου «Authentic Olive Net» στην FoodExpo 2022

 




Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Έργου «Authentic Olive Net» συμμετείχε  στην Έκθεση FOODEXPO 2022, στην Αθήνα στις 12-14 Μαρτίου 2022. Εκατοντάδες επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το περίπτερο του “Authentic Olive Net” και να ενημερωθούν από τα στελέχη της Περιφέρειας που συντόνισαν το έργο για την πορεία του και τα εξαιρετικά χρήσιμα συμπεράσματα που προέκυψαν από αυτό. 

Ο σκοπός και τα αποτελέσματα του Έργου «Authentic Olive Net» συζητήθηκαν εκτενώς σε ενημερωτική εκδήλωση την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022. Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο κ. Θεόδωρος Βασιλόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και ο Ιωάννης Μπούρης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας. 

Ακολούθησαν ομιλίες από την Υπεύθυνη Ομάδας Έργου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Δέσποινα Καρασούλου, με θέμα «Υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Έργου «Authentic Olive Net», από τον Καθηγητή και Κοσμήτορα της σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών Γεώργιο Σαλάχα με θέμα «Extra Παρθένο Ελαιόλαδο – Μακράς Διαρκείας» και από τον Γεωπόνο – Μελετητή Γεώργιο Σιγαλό, με θέμα «Αναπτυξιακά Προγράμματα στον Πρωτογενή Τομέα και τη Μεταποίηση». Η εκδήλωση έκλεισε με ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων για τις προοπτικές που ανοίγει η επιτυχής υλοποίηση του έργου. 


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................