Την κοπή της πίτας πραγματοποίησε το Κεντρικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας (ΟΣΥΒΑ)





ΠΗΓΗ: facebook

 Θανασης Κουρετσης

 Την κοπή της πίτας πραγματοποίησε το Κεντρικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας (ΟΣΥΒΑ) στα γραφεία μας στην Αθήνα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού του Δήμου Αμφιλοχίας Κώστας Ριζογιάννης , ο Αναπληρωτής γραμματέας της ΠΑΝΣΥ Δημήτριος Μασκλαβάνος , η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Αυλακιωτών Efi Tsioufi , και οι πρόεδροι των πολιτιστικών συλλόγων Στάνου, Spiros Karadimas , ο πρόεδρος της Κεχρινιάς και επίτιμος πρόεδρος της ΟΣΥΒΑ Κώστας Σαλμάς , του Εμπεσού Βασίλης Πατσαούρας , των Χαλκιοπουλιτών Tsiounis Evaggelos , ο πρόεδρος Φανης Κοντοχρηστος από τον Συλλογος Ποντιων Αξεχαστες Πατριδες , ο πρόεδρος Νώντας Κάππας από τον σύλλογο Αριάδας και ο πρόεδρος της Φλωριάδος Καραδήμας Αχιλλέας. Το φλουρί κέρδισε ο επίτιμος πρόεδρος της ΟΣΥΒΑ Κώστας Σαλμάς!

Ευχόμαστε το 2022 να έχουμε υγεία και ευημερία! Ας είναι μια χρονιά ειρηνική και δημιουργική με πλούσιες πολιτιστικές δράσεις !











Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................