Η συμπατριώτισσά μας (Ξηρομερίτισα) Ευθυμία Γρίνου, ανανέωσε την θητεία της ως Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας.

Προεδρείο γένους θηλυκού στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, καθώς κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022, εγκρίθηκαν ομόφωνα οι προτάσεις των παρατάξεων.

Η Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Ευθυμία Γρίνου, (που ήταν η πρόταση της παράταξης «Δυτική Ελλάδα Μπροστά») ανανέωσε την θητεία της ως Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας.


ΕΥΘΥΜΙΑ ΓΡΙΝΟΥ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Η Ευθυμία Γρίνου, είναι Προϊσταμένη του Τμήματος Μεταφορών Ναυπάκτου της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας (Π.Ε. Διοκητικού – Οικονομικού). Γεννήθηκε στον Αετό Δ. Ακτίου-Βόνιτσας. Έχει διατελέσει Γραμματέας στην Τοπική Οργάνωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ναυπακτίας, υπεύθυνη «Δημοσίων σχέσεων» στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο «Αετινών Αθήνας» και μέλος στην Εταιρεία Ναυπακτιακών Μελετών. Επίσης, Πρόεδρος του τοπικού πολιτιστικού Συλλόγου Αετού «Ο Μπούμστος», Γραμματέας και Μέλος σε Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δ.Σχ. Ναυπάκτου, του 7ου Δ.Σχ. Αγίων Αναργύρων Αττικής και του 2ου Γυμνασίου Ναυπάκτου. Είναι παντρεμένη, μητέρα δύο παιδιών και κατοικεί στη Ναύπακτο. Η επιμορφωτική της δραστηριότητα εστιάζεται στην Αγγλική Γλώσσα, στην Πληροφορική και σε ποικίλα Προγράμματα «Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης».




Καλή δύναμη καλή επιτυχία

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................