ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΙΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΥΧΟΣ 59

 

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα αρ. φύλλου 59  ''Χαλκιοπουλιτών Επικοινωνία'' που εκδίδεται  με την φροντίδα του Συλλόγου Χαλκιοπουλιτών ''Ο Άγιος Ανδρέας ο Ερημίτης'' 

Εύχομαι Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, με όλα τα καλά που μπορούμε να σκεφτούμε και ότι προσωπικό και οικογενειακό επιθυμεί ο καθένας. Βασικότερο στοιχείο της ζωής μας η Υγεία, ας μην ξεχνάμε όμως την συμπαράσταση και την αγάπη στους συνανθρώπους μας, που μας έχουν ανάγκη. 

Συλλογικά ευχόμαστε και ελπίζουμε, να αρθούν οι απαγορεύσεις και οι περιορισμοί, και να μας επιτραπεί να διοργανώσουμε και να πραγματοποιήσουμε περισσότερες δράσεις το νέο χρόνο, με τη συμμετοχή όλων σας.  

Ως πρωτοχρονιάτικο δώρο σας αποστέλλουμε το τεύχος 59 της εφημερίδας μας. Ελπίζουμε να απολαύσετε τη θεματολογία της, που περιλαμβάνει τη δραστηριότητα του συλλόγου μας, νέα από το χωριό μας, βιβλιοπαρουσιάσεις, ενδιαφέροντα άρθρα κ.λ.π. 

Ευάγγελος Τσιούνης

Καλή ανάγνωση.



















Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................