ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΤΗ ΤΡΙΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.

 

dimosxiromerou. gr

Αστακός, 17.12.2021

Αριθ. πρωτ.: 12411
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Προς: Τα τακτικά μέλη του
Δημοτικού Συμβουλίου
(ως Πίνακα Αποδεκτών)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
 
Καλεί σε τακτική (με τηλεδιάσκεψη) Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 21 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα της εβδομάδας Τρίτη, και ώρα 08:00 μ.μ., σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ. εγκ. 643/69472/24.09.2021, με την οποία επιχειρείται η σύνοψη των μέχρι τώρα διευκρινίσεων, καθώς και η επικαιροποίησή τους στη βάση των νέων νομοθετικών ρυθμίσεων και υγειονομικών δεδομένων, μετά και την τροποποίηση της παρ. 1 του άρθρου 10 της από 11.03.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α΄ 55), όπως κυρώθηκε με το άρθρο 2 του Ν. 4682/2020 (Α΄ 76) από το άρθρο 67 του Ν. 4830/2021 (Α’ 169) για συζήτηση και λήψη αποφάσεωνστα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑ 1ον:  Γνωμοδότηση Δημοτικού Συμβουλίου επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου Φωτοβολταϊκός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ισχύος 145 MW στη θέση «ΠΡΟΒΑΤΙΝΟΣ , ΚΟΚΛΥΒΑ» της Δ.Ε.Μεδεώνος, Φυτειών, των Δήμων Ακτίου - Βόνιτσας, Ξηρομέρου, της Π.Ε. Αιτωλ/νίας, της εταιρίας «ΣΟΛΑΡ ΜΠΟΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κα δ.τ. «SOLAR BOT AE» (ΠΕΤ 2109621520). Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου.
ΘΕΜΑ 2ον: Διαπίστωση αναγκαιότητας μίσθωσης ακινήτου για την στέγαση Αποθήκης και Μηχανολογικού Εξοπλισμού και ορισμός μελών για την επιτροπή εκτίμησης ακινήτου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Σωτήρης Γερόλυμος.
ΘΕΜΑ 3ον: Αρχική έγκριση αγοράς αγροτεμαχίων στην Κοινότητα Κανδήλας (εκτός ορίων οικισμού), για την κατασκευή των Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων των οικισμών Κανδήλας, Μύτικα και Βάρνακα. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Πολύζος.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ
 
Στην συνεδρίαση καλούνται να συμμετάσχουν ο Δήμαρχος Τριανταφυλλάκης Ιωάννης, ο Προϊστάμενος  Διοικητικών & Οικονομικών κ. Στρατομήτρος Ιωάννης, ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Μακρής Ιωάννης, καθώς και ο Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας Μπαρμπάκης Βασίλειος.
Στην συνεδρίαση καλούνται να συμμετάσχουν και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Αστακού, Βάρνακα, Κανδήλα, Μύτικα και Παπαδάτου.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................