ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ: Επίσκεψη Σπήλιου Λιβανού στις πληγείσες από πλημμύρες περιοχές

 


Επίσκεψη στις  πληγείσες, από πλημμύρες, περιοχές στην #Αιτωλοακαρνανία (#Λεσίνι, #Κατοχή και #Νεοχώρι) πραγματοποίησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός.

Ο ίδιος αναφέρει σχετικά για την επίσκεψή του στην προσωπική του ιστοσελίδα f/b

Σπήλιος Λιβανός




Επισκέφθηκα σήμερα τις πληγείσες, από πλημμύρες, περιοχές στην #Αιτωλοακαρνανία (#Λεσίνι, #Κατοχή και #Νεοχώρι).

Και σε αυτή τη φυσική καταστροφή, η πολιτεία θα δράσει με ταχύτητα για την καταγραφή των ζημιών και την καταβολή #αποζημιώσεων στους πληγέντες #παραγωγούς.
Ενημέρωσα τους εκπροσώπους των φορέων της περιοχής ότι ύστερα από επικοινωνία μου με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής Χρ. Στυλιανίδη και την περιγραφή της κατάστασης που αντιμετώπισε στην περιοχή, έγινε δεκτό το αίτημα του Δημάρχου #Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου να κηρυχθεί ο Δήμος σε κατάστασης έκτακτης ανάγκης.
Σε σύσκεψη που ακολούθησε στα γραφεία της αντιπεριφέρειας, ζήτησα από τις υπηρεσίες να προχωρήσουν στην καταγραφή των δομικών ατελειών και προβλημάτων που διαπιστώθηκαν από τις πλημμύρες, με στόχο τη λήψη μέτρων ώστε να αποτραπεί η επανάληψη ανάλογων καταστροφών.
Στην επίσκεψή μου στις πληγείσες περιοχές συνοδευόμουν από τον πρόεδρο του #ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέτζο, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, τον Δήμαρχο #Μεσολογγίου Κώστα Λύρο, τους αντιπεριφερειάρχες Μαρία Σαλμά (Χωρικός Αιτωλοακαρνανίας), Θανάση μαυρομάτη (υποδομών), τον αντιπύραρχο Ευστάθιο Τζέμο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γιώργο Κοντογιάννη, τον Διευθυντή ΔΑΟΚ Σάββα Βλάχο τον πρόεδρο του #ΓΟΕΒ αχελώου Κώστα Βήτα και τους προέδρους #ΤΟΕΒ Δημ. Κοντοπάνο (Λεσινίου), και Μάκη Μακρή (Νεοχωρίου), και Αρ. Μεταξούλη (κατοχή)







Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................