ΑΣΤΑΚΟΣ: Έκθεση Συλλόγου Γυναικών με δημιουργικές καλλιτεχνίες(Φωτορεπορτάζ.ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)

 



ΑΣΤΑΚΟΣ--1η ημέρα(χθες) με το διήμερο εκδηλώσεων του Συλλόγου Γυναικών Αστακού . 

Η πρώτη μέρα ήταν αφιερωμένη στο δημιουργικό μέρος. Ζωγραφική, εικαστικά χειροτεχνίες, κομψοτεχνήματα, είδη διακόσμησης και πολλά άλλα , εκτέθηκαν στον χώρο της παραλίας του Αστακού(ας ελπίσουμε ότι θα είναι η τελευταία χρονιά, αυτή που διανύουμε όπου τέτοιες εκθέσεις και γενικά εκδηλώσεις στοιβάζονται σε ένα χώρο περιπάτου)

Ο πιο δημιουργικός και δραστήριος σύλλογος όχι μονο του Αστακού αλλά και γενικότερα του Δήμου Ξηρομέρου , σε μια άκρως ενδιαφέρουσα έκθεση, παρουσίασε τις δημιουργίες των μελών του.
Ήταν μια έκθεση η οποία  τράβηξε σαν μαγνήτης εκατοντάδες Αστακιώτες που είχαν προγραμματίσει την ώρα της έναρξης της έκθεσης , την απογευματινή τους βόλτα
Με την ευχή να είναι εξ ισου ενδιαφέρουσα  και η επόμενη μέρα(σημερνή)  με την έκθεση αγροτικόν τοπικών προϊόντων , ευχόμαστε στον Σύλλογο Γυναικών περισσότερη δράση , δημιουργία και μεγαλύτερη φαντασία στις δράσεις του.














Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................