ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ Πρός του Δημοτικούς Συμβούλους και τους Προέδρους των τοπικών Κοινοτήτων του Διαμερίσματος ΑΣΤΑΚΟΥ

 


Αγαπητοί Φίλοι

Όπως έχετε πληροφορηθεί, ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών (Σ.Α.Α.) στις 20/8/2021, διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση στον Αστακό, με τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Αστακιώτη Ολυμπιονίκη Παντελή Καρασεβδά.

Στις 20 Αυγούστου λοιπόν, στις 7μ.μ. παρουσία πολλών εκλεκτών επισήμων, τόσο από την Αθήνα, όσο και από τον Νομό μας, θα γίνει πράξη το όνειρο του Σ.Α.Α.
Ευχαριστίες προς τους συνδιοργανωτές και τους άλλους συντελεστές θα ακουστούν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.
Η ανοιχτή αυτή επιστολή έχει ως αντικειμενικό σκοπό να ενημερώσει (ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ καθως και του ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ) για τα εξής τα οποία θα χρειαστεί να τηρηθούν.
Η πρόσκληση που έχετε λάβει όλοι είτε ηλεκτρονικά, είτε με την παραδοσιακή μορφή, είτε τηλεφωνικά , έχει καταληκτική ημερομηνία αποδοχής.
Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΟ ΣΚΟΠΟ
1ον την παρουσια σας στην εκδηλωση και στις συγκεκριμένες θέσεις που έχουν προβλεθεί για τους προσκεκλημένους
2ον την παρουσια σας στο Δείπνο
Οσον αφορά το 1ο σκοπό
Στην εκδήλωση προφανώς, είναι προσκεκλημένοι ΑΠΑΝΤΕΣ , είτε Αστακιώτες , είτε διαμένοντες σε διαφορετικό μέρος. Το νόημα της πρόσκλησης είναι ότι ο κάτοχός της μπορεί να παραμείνει σε συγκεκριμένο χώρο (διαβαθμισμένο) που θα έχει οριοθετηθεί
Εκτός του συγκεκριμένου χώρου και πανω στην πλατεία, μπορούν να παρευρεθούν όλοι όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.
Όσον αφορά το 2ο σκοπό.
Οι κάτοχοι των προσκλήσεων θα έχουν το δικαίωμα να παραστούν στο δείπνο που θα παρατεθεί το βράδυ προς τιμή όλων των προσκεκλημένων. Χωρίς το συγκεκριμένο έγγραφο (βλ. πρόσκληση) δεν θα υπάρξει μέριμνα ,ούτε πρόσβαση στον συγκεκριμένο χώρο. Είναι κατανοητό σε όλους, ότι η έγκαιρη ενημέρωση διασφαλίζει την όλη διαδικασία που χρειάζεται από την πλευρά μας, σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος που θα παρατεθεί το δείπνο (εξασφάλιση φαγητού, οικονομική αποτίμηση, τήρηση πρωτοκόλλου στην κατανομή των τραπεζιών κ.λ.π.).
Δεν θα υπάρξει καμία παρέγκλιση από την πλευρά μας τόσο στο προγραμμα όσο και στό πρωτόκολλο.Κανείς με όποια ιδιότητα, δεν θα γίνει αποδεκτός εαν δεν μας έχει κοινοποιήσει την αποδοχή της πρόσκλησης.
Για να δημιουργήσουμε μία εικόνα γιορτινή και οχι πολεμική με αντεγκλήσεις και απειλές , παρακαλούμε πολύ όπως μεριμνήσετε να είστε συνεπείς.
Ήδη μέχρι και σήμερα, ο αριθμός της αποδοχής της πρόσκλησης είναι μικρός. Γι’ αυτό προβαίνουμε και σε αυτή την ενημέρωση προκειμένου να αποφύγουμε την όποια παρεξήγηση με τον οποιοδήποτε.
--------------
ΣΗΜ. 1/ Προφανώς η επιστολή αυτή δεν απευθύνεται σε όσους έχουν ανταποκριθεί, είτε θετικά, είτε αρνητικά.
ΣΗΜ. 2/ Η θετική απάντησή σας πέραν των όσων προαναφέραμε, έχει και μία ακόμη παράμετρο.
Θα δοθούν σε όλους αναμνηστικά (εξαιρετικης κατασκευής) για να θυμούνται την συγκεκριμένη ημέρα. Επομένως, ο τελικός αριθμός των παρευρισκομένων θα είναι καταλυτικός για την κατασκευή των αναμνηστικών.
ΣΗΜ.3/ Η πρόσκληση ειναι ΑΤΟΜΙΚΗ, που σημαίνει οτι δεν μεταβιβάζεται.
ΣΗΜ.4/ Η πρόσκληση ειναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ και για ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟ. Δεν μπορούμε να ξεφύγουμε πέραν των ορίων που έχουμε θέσει ως προς την πληρότητα τόσο της πλατείας όσο (κυρίως) και του καταστήματος που θα παρατεθεί το δείπνο. Είναι κάτι που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψην για την αποφυγή παρεξηγήσεων κατα την άφιξή σας στην εκδήλωση.
Ας τιμήσουμε τον Ολυμπιονίκη μας, με μία εξαιρετική και από πλευράς οργάνωσης και από πλευράς παρουσίας εκδήλωση
Το πρώτο επαφίεται στον Σ.Α.Α.
Το δεύτερο σε εσάς.
Σας υπενθυμίζουμε τα τηλέφωνα
ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΤΙΝΟΥ - Γραμματέας 6981797724
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ Υπευθυνος Social Media & ΜΜΕ 6934602585
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Σ.Α.Α.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................