Αιτήματα - Προτάσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης "Χριστόδουλος Παμπλέκης" προς τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. ΓιάννηΤριανταφυλλάκη

 


Την παρακάτω επιστολή έστειλε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης ''Χριστόδουλος Παμπλέκης''  για να ενημερώσει τον κ. Δήμαρχο για θέματα που απασχολούν το χωριό μας.

Η επιστολή


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΜΠΛΕΚΗΣ ΜΠΑΜΠΙΝΗ

Τηλ. 6945000815  EMAIL:pamplekis2002@gmail.com

     

                                                            ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Προς: τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Ι. Τριανταφυλλάκη

Κοινοποίηση :Κοινοτικό Συμβούλιο Μπαμπίνης


Θέμα :Αιτήματα, Προτάσεις του Συλλόγου Μπαμπίνης

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε .

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω θέματα που απασχολούν τόσο το σύλλογο μας όσο και τους συγχωριανούς μας. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε τα κυριότερα από αυτά.

  • Επικινδυνότητα Παιδικής   Χαράς

  • Καθαρισμός Κεντρικών και Εσωτερικών Δρόμων καθώς και  καθαρισμό από Χόρτα  σε γειτονιές που υπάρχουν οικόπεδα που δεν χρησιμοποιούνται (και υπάρχει κίνδυνος  πυρκαγιάς) .

  • Κακοποίηση του Φυσικού Περιβάλλον

  • Γήπεδο

  • Φωτισμός Δρόμων

  • Συντήρηση του Μνημείου

  • Κοιμητήριο

  • Έλλειψη Πινακίδων

Στη  συνέχεια, σας  εκθέτουμε κάποιες προτάσεις σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων, που θα συντελέσουν στη εύρυθμη  λειτουργία της Κοινότητας.

Κοιμητήριο: Βάψιμο-επισκευή περίφραξης-εσωτερικών χώρων. Επέκταση της Ύδρευσης εντός του Κοιμητηρίου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των  επισκεπτών αλλά και την άμεση κατάσβεση πυρκαγιάς, που δεν είναι και τόσο ασυνήθης .Καθώς και ο καθαρισμός του  Κοιμητηρίου.

Παιδική Χαρά: Κατάργηση-ξήλωμα της Παιδικής χαράς, γιατί τα παιχνίδια είναι κατεστραμμένα και άκρως επικίνδυνα για τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών μας. Κρίνεται απαραίτητη η δημιουργία καινούργιας και ασφαλούς Παιδικής Χαράς.

Εσωτερικοί Δρόμοι Φωτισμός :Υπάρχουν γειτονιές με χρονίζοντα προβλήμα-τα δρόμων που χρήζουν βελτίωσης .

Διάσωση και Συντήρηση Μνημείου: Το Μνημείο του Χωριού μας είναι  άμεσα συνδεδεμένο με την ιστορία του. Θεωρούμε  ότι χρήζει συντήρησης . Δεν χρειάζεται να είναι κανένας ειδικός για να διαπιστώσει  την κακή  κατάσταση.

  • Γήπεδο : Βελτίωση του δαπέδου να μπει ένας  χλοοτάπητας, φωτισμός.

Κύριε Δήμαρχε, στηριζόμαστε στην ευαισθησία σας, και πιστεύουμε ότι θα βοηθήσετε με όλες σας  τις δυνάμεις ,ώστε να επιλυθούν τα χρονίζοντα προβλήματα της  κοινότητας μας. Κοινός σκοπός όλων μας ,είναι η ποιοτικότερη ζωή των κατοίκων του χωρίου μας .                                                                              

   Η  Πρόεδρος                                                             Ο Γεν.  Γραμματέας

                                     

ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΑΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ                               ΜΠΕΝΕΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ





https://enmpampini.blogspot.com/

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................