Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Δυτικής Ελλάδας,κο Δημητρογιάννη Λάμπρο

 

Συνάντηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Δυτικής Ελλάδας,κο Δημητρογιάννη Λάμπρο ,που έμπρακτα δείχνει το ενδιαφέρον του για τον Δήμο Ξηρομέρου και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας .


Ο κος Δημητρογιάννης συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έθεσε το πλαίσιο της συζήτησης σε θέματα που ταλανίζουν τον Δήμο Ξηρομέρου για δεκαετίες και έχουν καταγραφεί στις επιμέρους συναντήσεις .
Χαρακτηριστικά έγινε εκτενή αναφορά στην πρόοδο της δημοπρασίας για την αντιμετώπιση των αστοχιών του αποχετευτικού συστήματος και την λειτουργία του Βιολογικού Αστακού ,που βρίσκεται στο τελικό στάδιο .
Ένα μείζων θέμα για την περιοχή αποτελούν οι παράνομες εναποθέσεις αδρανών,ογκωδών και κλαδεμάτων . Στην αντιμετώπιση του προβλήματος δρομολογείται λύση με αδειοδότηση και έναρξη λειτουργίας χώρου προσωρινής εναπόθεσης και διαχείριση αυτών.
Επίσης, προβλέπεται να δημιουργηθεί σημείο ελέγχου στον Ξηροπόταμο ,με παρατηρητήριο τιμών και συμπεράσματα που θα βοηθήσουν στην βελτίωση της περιβαλλοντικής κατάστασης της περιοχής.
Σταθερά τέθηκε το θέμα των ιχθυοκαλλιεργειών της περιοχής και την ανάγκη εκπόνησης χωροταξικής μελέτης (ΕΧΜ/ΕΧΣ).
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά για το ειλικρινές ενδιαφέρον και την άριστη συνεργασία ,τόσο τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας ,κο Φαρμάκη Νεκτάριο ,τοκ Αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη ,κο Δημητρογιάννη Λάμπρο ,όσο και τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας.
Με εκτίμηση
Τριανταφυλλάκης Λεων Ιωάννης
Δήμαρχος Ξηρομέρου

Πηγή: f/b

Giannis Triantafillakis 

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................