Εμβόλιο: Τον Ιούνιο 50άρηδες και 40ρηδες

 

Τον Ιούνιο πρόκειται να ξεκινήσουν να εμβολιάζονται οι 50αρηδες και οι 40άρηδες, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους. Όπως είπε, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, «ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού 18-59 ετών θα ξεκινήσει τον Ιούνιο και αναμένεται να έχει καλυφθεί εντός Ιουνίου μεγάλο μέρος του πληθυσμού».

Παράλληλα, ο  γγ του υπουργείου Υγείας διευκρίνισε ότι δεν έχει ακόμη αποφασιστεί αν θα υπάρξει κάποια προτεραιοποίηση επαγγελματικών ομάδων, πλην των εκπαιδευτικών που ήδη έχει ανακοινωθεί.

Σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής 47.275 δόσεις εμβολίου και αναμένεται έως το τέλος της ημέρας να πραγματοποιηθούν περισσότερες από 53.000, που αποτελεί νέο ρεκόρ.

Συνολικά, μέχρι στιγμής, έχουν πραγματοποιηθεί 1.877.000 εμβολιασμοί, εκ των οποίων 1.214.000 μία δόση (ποσοστό 11,55%) και 663.00 (ποσοστό 6,31%)  και τις δύο δόσεις.

Περισσότερα https://www.aftodioikisi.gr/

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................