Ο ποδοσφαιριστής που αλώνιζε τα ξερά γήπεδα(Γιώργος Μασσαλής του Δημητρίου)

 


Βλέποντας αυτή την παρακάτω φωτο δεν μπορώ να μην αναφερθώ και στους τρεις αυτούς νέους , τον Γρηγόρη Δημητρούκα , τον Αντώνη Κοτρώτσο και ιδιαίτερα τον ξάδερφό μου Μασσαλή Γιώργο που πραγματικά αλώνιζαν τα ξερά γήπεδα όχι μόνο της περιοχής μας αλλά σε όλη την χώρα όπου και αν έπαιξαν ποδόσφαιρο! 

Γήπεδο Παναιτωλικού - Γρηγόρης Δημητρούκας -Αντώνης Κοτρώτσος κάτω Γιώργος Μασσαλής

Θέλω να αναφερθώ στον ξάδερφό μου που πραγματικά διέθετε θα έλεγα υπερφυσικές δυνάμεις που αν βρίσκονταν σε άλλη χώρα σίγουρα θα ήταν δεκαθλητής η σίγουρα ένας μεγάλος αθλητής ! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις αθλητικές εκδηλώσεις που κάναμε στο Καραμούζειο Γυμνάσιο Αστακού που πηδούσε τριπλούν δέκα τριάμισι μέτρα χωρίς τα ειδικά παπούτσια του αθλήματος! 


Όταν ήμασταν στην Αθήνα διέπρεπε και ήταν ξεχωριστός στα γήπεδα του Πειραιά παίζοντας ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου με την Αμφιάλη και όχι μόνο που ήταν επίπεδο Γ' η Β' Εθνικής ! Αυτά τα λίγα για τον Γιώργο εξαιτίας μιας παλιάς φωτογραφίας! Να σαι πάντα καλά ξάδερφε στην πορεία της ζωής!

Γιώργος Μασσαλής τ. Ιωάννη

foto:Αρχείο-Γρηγόρη Δημητρούκα


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................