ΣΠΗΛΙΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ: Tο προσεχές διάστημα θα είναι δύσκολο και απαιτείται απ’ όλους εμάς συνεργατικότητα, χαμηλοί τόνοι, αυτοσυγκράτηση, λιγότερα λόγια, και, βεβαίως, περισσότερη δουλειά

 



Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι


Διανύουμε την τέταρτη εβδομάδα του γενικού lockdown, το οποίο κρίνεται απαραίτητο από τους ειδικούς για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.
 Από την έναρξή του έως σήμερα, η κυβέρνηση έχει στηρίξει με όλα τα μέσα και τις πολιτικές που διαθέτει τόσο τα δημόσια νοσοκομεία,  τις μονάδες Covid-19 και τις κλίνες ΜΕΘ, όσο και τους επαγγελματικούς κλάδους που πλήττονται καίρια από τις συνέπειες της πανδημίας.


Η Βουλή ετοιμάζεται να υπερψηφίσει τον Προϋπολογισμό 2021, ο οποίος κατατίθεται σε συνθήκες που έχουν ανατρέψει όλα τα έως τώρα δεδομένα και υπό τις οποίες το μόνο βέβαιο είναι η αβεβαιότητα. 
Και πρέπει να γίνει σαφές και κατανοητό σε όλους ότι το προσεχές διάστημα θα είναι δύσκολο, ακριβώς γιατί δεν θα παρέχει καμία βεβαιότητα. Γι’ αυτό και απαιτείται απ’ όλους εμάς συνεργατικότητα, χαμηλοί τόνοι, αυτοσυγκράτηση, λιγότερα λόγια, και, βεβαίως, περισσότερη δουλειά για να γιατρέψουμε τις πληγές που άνοιξε η πανδημία, οι συνέπειές της και η οικονομική κρίση.

Σε ό,τι αφορά στην προώθηση των ζητημάτων της Αιτωλοακαρνανίας για τα οποία σας ενημερώνω σε τακτικά χρονικά διαστήματα, την περασμένη εβδομάδα συζητήθηκε στη Βουλή η επίκαιρη ερώτηση που είχα καταθέσει προς το Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων για το ζήτημα επαναλειτουργίας του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντς και Νέων Τεχνολογιών στο Αγρίνιο
Επιπλέον, είχα μία ιδιαιτέρως εποικοδομητική συζήτηση με τους εκπροσώπους των Εμπορικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, ενώ συμμετείχα και στην τηλεδιάσκεψη με θέμα τη θεσμοθέτηση Π.Ο.Α.Υ. ΕΧΙΝΑΔΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ξηρόμερου.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................