Απεργιακή συγκέντρωση στο Νοσοκομείο Λευκάδας πραγματοποίησε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας




Απεργιακή συγκέντρωση στο Νοσοκομείο Λευκάδας πραγματοποίησε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας. Την κινητοποίηση στήριξε με τη συμμετοχή του, το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας - Βόνιτσας.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Βαγγέλης Βεροιώτης, μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Σταματέλος και ο συμβασιούχος επικουρικός εργαζόμενος του Κέντρου Υγείας Βασιλικής, Νώντας Μωραΐτης. Η κεντρική ομιλία έγινε από το Χρήστο Βεργίνη, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου.
Οι εργαζόμενοι ανέδειξαν για μία ακόμη φορά, ότι το αίτημα για καθολικά Δημόσιο δωρεάν Εθνικό Σύστημα Υγείας για όλους, η αναγκαιότητα για μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, οι χιλιάδες μόνιμες προσλήψεις που πρέπει να γίνουν στα Δημόσια νοσοκομεία και στην Πρωτοβάθμια Υγεία, πρέπει να γίνουν υπόθεση των ίδιων των εργαζομένων, συνολικά του λαού.







Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................