Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γαβαλιωτών Αθήνας




Σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γαβαλιωτών Αθήνασ στο ξενοδοχείο ''Τιτάνια''.
Στην εκδήλωση Οι Γαβαλιώτες και οι φίλοι τους ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα και επιβραβεύοντας όπως όλα δείχνουν, τις προσπάθειες του Συλλόγου, γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο της αίθουσας του ξενοδοχείου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου Άρη Σουφλή ο οποίος καλωσόρισε και  ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους και ευχήθηκε υγεία και δημιουργία για το νέο έτος.

Στη συνέχεια ακολούθησαν χαιρετισμοί και ευχές για τη νέα χρονιά από τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο  τον πρόεδρο τ/κ Γαβαλούς Α.Γούλα τους βουλευτές του νομού Γιώργο Βαρεμένο ,Θάνο Μωραίτη,Δημήτρη Κωνσταντόπουλο,τον πρόεδρος του κεραυνού Δημήτρη Καζανά ,τον Αντιπρόεδρο ΠΑΝΣΥ Δημήτρης Αλεξανδρής.

Κατόπιν πραγματοποιήθηκε η κοπή τις πρωτοχρονιάτικης πίτας  από τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ/Σ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν:Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο πρόεδρος τ/κ Γαβαλούς Α.Γούλας , οι 
βουλευτές του νομού Γιώργος Βαρεμένος ,Θάνος Μωραίτης,Δημήτρης Κωνσταντόπουλο, επιστολή έστειλαν ο Κώστας Καραγκούνης και Σπήλιος Λιβανός, ο πολιτευτής Βασίλης Φεύγας ,ο πρόεδρος ΟΠΣΥΞ Δημήτρης Στεργίου,ο εκδότης Χρυσόστομος Πατούλας ,ο Αντιπρόεδρος ΠΑΝΣΥ Δημήτρης Αλεξανδρής,ο καθηγητής και πρόεδρος ΑΙΠΟΕ Παναγιώτης Κοντός , ο πρόεδρος του Κεραυνού Γαβαλούς Δημήτρης Καζανάς ,ο πρόεδρος του Αγίου Ανδρέα Σπαθούλας Δημήτριος.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν και εύχεται καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. 








 


  















 


 









































 















Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................