ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ: Πρώτη ημέρα λειτουργίας κομμωτηρίων μετά το λοκντάουν- Ο τηλεοπτικός σταθμός SKAI στο κομμωτήριο της Αστακιώτισας Γκέλυς Ταπρατζή

 


Για ακόμη μια φορά ο τηλεοπτικός σταθμός SKAI  επέλεξε ένα από τα πιο εντυπωσιακά κομμωτήρια της Αθήνας    το κομμωτήριο της Αστακιώτισας Γκέλυς Ταπρατζή και της συνεταίρου της Ελένης Γενή στην Νέα Σμύρνη.  για  το ζωντανό ρεπορτάζ στην  υψηλής θεαματικότητας πρωινή εκπομπή ##ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ## Όμορφες εικόνες με όμορφες παρουσίες έδωσαν ένα ξεχωριστό τόνο στο πρωινό ρεπορτάζ που είχε θέμα την επαναλειτουργία ορισμένων επαγγελματικών κλάδων.

Παράλληλα με νηφαλιότητα και χωρίς το φυσιολογικό τρικ που ενδεχομένως να έχουν κάποιοι σε μια ζωντανή εκπομπή , δώσανε το στίγμα της ημέρας. Τόνισαν δε  το πόσο  απαραίτητη και αναγκαία ήταν η απόφαση να απελευθερωθεί ο συγκεκριμένος κλάδος από τους περιορισμούς της πανδημίας του COV. κάτι που αποδεικνύουν τα εκατοντάδες τηλεφώνα που χτυπούσαν από την προηγούμενη ήμερα 
Ευχόμαστε όλοι (και κυρίως οι Αστακιώτες φίλοι ) στην Γκέλυ και στην Ελένη καλές δουλείες , υπομονή, όρεξη αλλά και προσοχή στα μέτρα προφύλαξης και πρόληψης  Ο κίνδυνος παραμονεύει ακόμη και για ένα δευτερόλεπτο.

















Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................