Nέες τιμές στα διόδια από την Πρωτοχρονιά

 

Τι μειώσεις έχουν γίνει - Δείτε αναλυτικά

Από 1η Ιανουαρίου ισχύουν οι νέες τιμές των διοδίων στους αυτοκινητόδρομους Πατρών - Αθηνών, Αντιρρίου - Ιωαννίνων και Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας και κλάδου Λεύκτρου - Σπάρτης.

Συγκεκριμένα, στον αυτοκινητόδρομο Πατρών - Αθηνών θα ισχύσουν μειώσεις της τάξης των 0,10 ευρώ και 0,20 ευρώ, στον αυτοκινητόδρομο Αντιρρίου - Ιωαννίνων θα ισχύσουν μειωμένα τέλη από 0,05 ευρώ έως και 0,25 ευρώ, και στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας και κλάδου Λεύκτρου - Σπάρτης θα υπάρχουν μειώσεις τιμών σε όλους τους σταθμούς διοδίων και σε ορισμένες κατηγορίες οχημάτων.

Πατρών - Αθηνών

Μειώσεις της τάξης των 0,10 ευρώ και 0,20 ευρώ θα ισχύουν στον αυτοκινητόδρομο Πατρών - Αθηνών της «Ολυμπίας Οδού» από τα μεσάνυχτα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Οι τιμές αυτές, σύμφωνα με την «Ολυμπία Οδό», υπολογίζονται βάσει του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή του Σεπτεμβρίου 2020 και αφορούν σε όλους τους σταθμούς διοδίων και σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων.

Ειδικά, στους μετωπικούς σταθμούς Ελαιώνα και Ρίου, στην Αχαΐα, η μείωση αφορά όλες τις κατηγορίες οχημάτων.

Με τις νέες τιμές το ταξίδι Αθήνα - Πάτρα για ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο διαμορφώνεται στα 11,50 ευρώ (από τα 11,80 ευρώ).

Περισσότερα https://www.newsbeast.gr/


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................