ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ: Κάνω θερμή έκκληση προς τους Συμπολίτες μας , τις Θρησκευτικές ,αλλά και τις Αστυνομικές Αρχές για να τελεστεί η δοξολογία για την εορτή του Αγίου Νικολάου , όπως ορίζουν οι αρχές χωρίς την παρουσία πιστών

 

Κάνω θερμή έκκληση προς τους Συμπολίτες μας , τις Θρησκευτικές ,αλλά και τις Αστυνομικές Αρχές για να τελεστεί η δοξολογία για την εορτή του Αγίου Νικολάου , όπως ορίζουν οι αρχές  χωρίς την παρουσία πιστών .

Κάθε χρόνο η εορτή του Αγίου Νικολάου εορτάζεται με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με την συμμετοχή στις Εκκλησίες του Δήμου μας χιλιάδων πιστών .


Φέτος όμως λόγω της μεγάλης διασποράς του Κορωνοϊού   , επειδή ο μεγάλος  συγχρωτισμός ακόμη και με την χρήση προστατευτικών μασκών  εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για μεγάλη μετάδοση του Covid 19 , ας κάνουμε και εμείς, ότι έκαναν και οι κάτοικοι της Πάτρας με πάνω από 167.000 κατοίκους  , όπου η θεία λειτουργία τελέστηκε χωρίς την παρουσία πιστών .

Εκτός από την έκκληση προς τους πιστούς  και τις Εκκλησιαστικές Αρχές , παρακαλώ και τις Αστυνομικές Αρχές του Δήμου μας , να είναι σε ετοιμότητα για την εφαρμογή των διατάξεων προς τέλεση λειτουργιών στους ιερούς ναούς χωρίς την παρουσία πιστών πολιτών .

Με την ελπίδα ότι η έκκληση μου θα εισακουστεί ,αφού σε λιγότερο από ένα μήνα θα αρχίσει ο εμβολιασμός των κατοίκων , που αποτελεί  και το μόνο μέσο για να απαλλαγούμε από τον φονικό ιό , δηλώνοντας πως ασφαλώς δεν μπορεί  ο εμβολιασμός ,να είναι υποχρεωτικός από το κράτος ,αλλά εγώ ως πολίτης που ανήκω και στις ομάδες υψηλότατου κινδύνου θανάτου σε περίπτωση που νοσήσω από Covid 19 ,  θα το κάνω από την πρώτη ημέρα, που θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί στην Χώρα ,αν αυτό καταστεί δυνατόν .

Και μια παραίνεση να συνεχίσετε την χρήση μάσκας και των άλλων προστατευτικών μέτρων για την πρόληψη και τον περιορισμό της Πανδημίας.




Αστακός 3/12/2020

Dr. Παναγιώτης Στάικος

Ειδικός Γενικός Ιατρός     

 


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................