ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Παρεμβάσεις σε κοινοτικούς χώρους του χωριού μας, πραγματοποιήθηκαν από εργάτες του Δήμο Ξηρομέρου με μέριμνα του προέδρου Τοπικής Κοινότητας.

 




Παρεμβάσεις σε κοινοτικούς χώρους του χωριού μας, πραγματοποιήθηκαν από εργάτες του Δήμο Ξηρομέρου με μέριμνα του προέδρου Τοπικής Κοινότητας.


Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε καθαρισμός του νεκροταφείου και της πλατείας , έγινε τοποθέτηση νέας βρύσης στο χώρο της πλατείας, απομακρύνθηκαν κλαδιά από δέντρα ενώ τέλος αντικαταστάθηκαν ανταλλακτικά σε φρεάτια ύδρευσης του χωριού.
Μετά το τέλος των εργασιών ο πρόεδρος δήλωσε: «Οι εργάτες καθαριότητας του δήμου, ασχολήθηκαν τρεις μέρες με ιδιαίτερη προσοχή και το χωριό καθαρίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος του. Από σήμερα το απόγευμα, η Χρυσοβίτσα έχει την εικόνα που αρμόζει σε έναν χωριό που πρέπει να σεβόμαστε. Ελπίζουμε ότι και οι συνδημότες μας θα φροντίσουν να διατηρούν το χωριό μας καθαρό».
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................