ΜΠΑΜΠΙΝΗ: Ανακοίνωση της επιτροπής οργάνωσης του λαογραφικού μουσείου





ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ "ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΜΠΛΕΚΗΣ" ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ

ΘΕΜΑ: ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

Σχετικά: ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ


1. Στη συνέχεια των σχετικών, έχουμε την τιμή να σας γνωρίσουμε τα παρακάτω:

   α. Συνεχίζεται η παράδοση μουσειακών υλικών από Μπαμπινιώτες και φίλους της Μπαμπίνης (Μέχρι σήμερα 07 Σεπτεμβρίου 2020 έχουν παραδώσει είκοσι επτά (28).

   β. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν φαίνονται: 

     (1) Η πληθώρα των υλικών που παρελήφθησαν και τα οποία αρχίζουν να διαμορφώνουν, ανακαλώντας στη μνήμη μας παραστάσεις του παρελθόντος, την ιστορία της Μπαμπίνης.
     (2) Οι φοριαμοί για την τοποθέτηση υλικών και τα γραφεία, προσφορά του Τμήματος Φιλοσοφίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (επαναλαμβάνεται για να εκφραστούν ξανά και ξανά οι ανείπωτες ευχαριστίες μας).

 2. Η οργάνωση του Λαογραφικού Μουσείου μας, συνεχίζεται σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στη Γενική Συνέλευση της 12ης Αυγούστου 2020, του Πολιτιστικού Συλλόγου "ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΜΠΛΕΚΗΣ".

 3. Ευελπιστούμε και προσδοκούμε στη συνέχεια παράδοσης υλικών, γιατί όποιο υλικό έχει σχέση με το παρελθόν, την παράδοση και την μνήμη της Μπαμπίνης, η θέση του δεν είναι στο σπίτι μας, αλλά στο Λαογραφικό Μουσείο μας (γιατί έτσι θα ζει Αιώνια).

                       Μπαμπίνη, 07 Σεπ 2020
                                                 
                           Ο Πρόεδρος της Επιτροπής          Τα Μέλη
 Χρυσικός Πέτρος




























Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................