Παρεμβάσεις των μηχανημάτων του Δήμου Ξηρομέρου στην Κοινότητα Χρυσοβίτσας.



ΑΠΟ:xiromeronews

 Φωτορεπορτάζ: Τζένη Παπαδημητρίου

     Η Χρυσοβίτσα είναι ένα χωριό που η αγροτικής οδοποιία αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της οικονομίας της. Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια τόσο οι επαρχιακοί όσο και οι αγροτικοί δρόμοι που οδηγούν στους οικισμούς, τις κτηνοτροφικές μονάδες και στα χωράφια είχαν καταστεί αδιάβατοι με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γιάννης Χρόνης με στοχευμένες ενέργειες, έχει δώσει λύση σε πολλά θέματα που αφορούν την πρόσβαση προς την κοινότητα. ...


Με ιδιαίτερη ικανοποίηση είδαμε, στις αρχές Αυγούστου (Δείτε εδώ) να πραγματοποιείται η εθελοντική βελτίωση τμημάτων της Δημοτικής-αγροτικής οδοποιίας Χρυσοβίτσα–διασταύρωση Πηγάδια με σκυρόδεμα, μάλιστα σε δήλωση του ο κ. Χρόνης εξήρε το ρόλο των εθελοντών δηλώνοντας,  "όταν οι δυνάμεις ενώνονται μόνο καλό μπορεί να αποφέρει για την περιοχή μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον συντοπίτη  μας Γεώργιο Τσέλιο από το Αγράμπελο και τους συγχωριανούς μου Βασίλη Μούρκα, Ρολάν Τσέλα , Μάκη Γαντζούδη , Δημήτρη Σαμαρά,  Νίκο Γαντζούδη, Γιάννη  Σάββα, Αποστόλη Γαντζούδη και βελησάρη Θ. Ζορμπά, για την εθελοντική τους προσπάθεια, μιας και χωρίς αυτούς δεν θα ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί η παρέμβαση και αποκατάσταση στο δρόμο. Δούλεψαν με ευχαρίστηση και έδωσαν την πολύτιμη βοήθεια τους στο εγχείρημα αυτό, με μόνο γνώμονα, μέσα από τον εθελοντισμό, την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών.
Και φυσικά τον Δήμαρχο κο Γιάννη Τριανταφυλλάκη για την ανταπόκριση του και την καθοριστική του συμβολή για την ολοκλήρωση της παρέμβασης  και τον Αντιδήμαρχο Κώστα Μπαμπούρη  που ήταν παρών για το συντονισμό όλου αυτού του εγχειρήματος.
 "    

Σήμερα 9 Σεπτεμβρίου 2020 κατόπιν συνεννοήσεως του κ. Χρόνη με το Δήμο Ξηρομέρου, τα μηχανήματα έχουν σταλεί από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κώστα Μπαμπούρη. Όπως ενημερωθήκαμε συντηρήθηκε μεγάλο τμήμα των αγροτικών δρόμων στον κάμπο της Χρυσοβίτσας προς εξυπηρέτηση των κατοίκων του χωριού.  Αρωγός στην προσπάθεια που γίνεται ο Δήμος Ξηρομέρου, χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε η κ. Τζένη Παπαδημητρίου, από την περιοχή και τις οποίες μας απέστειλε.
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Χρόνης μας δήλωσε ότι τα μηχανήματα του Δήμου είναι σε αναμονή για την επόμενη επέμβαση που θα είναι αύριο η συντήρηση του αγροτικού δρόμου που οδηγεί στα αρχαία Κόροντα. Μάλιστα μας έκανε λόγο και για μία βλάβη που υπήρξε στο δίκτυο ύδρευσης η οποία αποκαταστάθηκε άμεσα σήμερα μετά από συνεννόηση με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Σαμαλέκο Φίλιππο, και τη χρήση του μηχανήματος του Δήμου για να γίνει η απαραίτητη τομή στο έδαφος για την επιδιόρθωση της βλάβης.
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας ευχαριστεί τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη και τους Αντιδημάρχους Κώστα Μπαμπούρη 
για τη διάθεση των μηχανημάτων και Φίλιππο Σαμαλέκο για την άμεση επίλυση του επισκευής στο δίκτυο ύδρευσης.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ .....











Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................