Για τον Χρήστο .''Καλότυχοι οι νεκροί όταν δεν λησμονιούνται ''



''Καλότυχοι οι νεκροί που λησμονάνε  την πίκρα της ζωής''  γράφει ο ποιητής .Δυο φορές καλότυχοι,λέμε εμείς ,όταν δεν λησμονιούνται από τους ζωντανούς.
Πως να ξεχάσουμε εμείς οι φίλοι και συνεργάτες και γενικά οι απανταχού Μπαμπινιώτες των αείμνηστο Χρήστο Γαζέτα. Άνθρωπο με πολυσχιδή δράση και προσφορά στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας και όχι μόνο.
Βαθιά χαραγμένη παραμένει στη μνήμη μας η ανάληψη πρωτοβουλίας εκ μέρους του για συμπαράσταση στους πυρόπληκτους της Μπαμπίνης το 2007, ενεργοποιώντας  εκπροσώπους της πολιτικής ζωής της τοπικής αυτοδιοίκησης με στόχο την όποια ενέργεια ώστε να ανακουφιστούν οι συμπατριώτες μας.



Λίγους μήνες μετά την καταστροφική φωτιά (σαν σήμερα 25 Αυγούστου 2007) και συγκεκριμένα στις 21/10/2007 με πρωτοβουλία του σαν πρόεδρος του συλλόγου βελανιδιάς   με  συμμετοχή του  ορειβατικού συλλόγου Αγρινίου, του πολιτιστικού συλλόγου  Μπαμπίνης και της τ/κ Μπαμπίνης  πραγματοποιήθηκε εκδήλωση  στο Δημοτικό Σχολείο Μπαμπίνης για την πυρόπληκτη Μπαμπίνη. Με ομιλίες -προβολή βίντεο και σλάιτς. 

Χρήστο πάντα θα σε θυμόμαστε υπήρξες  ένας καλός φίλος ,συμπατριώτης και άνθρωπος της προσφοράς .

ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ

Δείτε :foto από το αρχείο του Σπύρου Μπενέκου






 







 


 










 













 











Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................