Επίσκεψη Λιβανού στο κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Μεσολογγίου.


Το κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Μεσολογγίου επισκέφτηκε ο βουλευτής Αιτ/νιας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Σπήλιος Λιβανός .



Ο ίδιος αναφέρει :

Είχα τη μεγάλη χαρά να επισκεφθώ το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μεσολογγίου, που στεγάζεται στον πανέμορφο πετρόκτιστο σιδηροδρομικό σταθμό της Ιεράς Πόλεως.
Η διευθύντρια κα. Όλγα Γιαννακογιώργου, με ξενάγησε στους λειτουργικούς χώρους του κέντρου και με ενημέρωσε για το πλούσιο και εξαιρετικά ενδιαφέρον έργο που έχει παραχθεί τα τελευταία χρόνια
Συζητήσαμε διεξοδικά για τα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΚΠΕΜ και τη στήριξη που χρειάζεται από τον Δήμο Μεσολογγίου και το Υπουργείο Παιδείας.
Σύμφωνα με το πλάνο ανάπτυξης του Κέντρου, όπως αναλυτικά ανέπτυξε η κα. Γιαννακογιώργου, μπορεί να γίνει μια δημιουργική εστία επιμόρφωσης και ευαισθητοποίησης μαθητών από όλη την #Ελλάδα, αλλά και ενηλίκων που θα γνωρίσουν τον απίστευτο πλούτο που διαθέτει ο τόπος μας.
Ταυτόχρονα, μπορεί να καταστεί ένας σημαντικότατος πόλος έλξης επισκεπτών και ανάπτυξης για το #Μεσολογγι και το σύνολο της #Αιτωλοακαρνανίας.
Δουλεύοντας μαζί, με όραμα και σχέδιο μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!

ΠΗΓΗ: facebook
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................