Σήμερα.πρώτη ημέρα μετά την άρση των μέτρων για τον Κορωνοϊό(φωτορεπορτάζ.Χρήστος Μπόνης)





Ξεκίνησε δειλά δειλά η ένταξη των #ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ# στην πραγματικότητα-
Μετά την άρση των απαγορευτικών μέτρων απο την Κυβέρνηση λόγω της πανδημίας (Κορωνοϊός) , όσοι  απασχολούντο σε επαγγέλματα που ανταποκρίνονταν  στην λίστα της άρσης των μέτρων  , από σήμερα Δευτέρα 4 Μαΐου εντάχθηκαν στην υπηρεσία της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου.


Φυσικά όλοι οφείλουν  να φορούν την προστατευτική μάσκα και να διατηρούν  την προβλεπόμενη απόσταση δυο μέτρων . Με μια πρόχειρη εκτίμηση  σχεδόν οι κάτοικοι(κυρίως των Αθηνών) ανταποκρίθηκαν πλήρως !!!

Τρανταχτό παράδειγμα οι Αστακιώτες επαγγελματίες που ανήκουν στους κλάδους όσων  από σήμερα είναι ελεύθερα (φυσικά κάποια επαγγέλματα από τα πιο κάτω  είχαν συνεχή λειτουργία όλο το διάστημα) Ένα μικρο ρεπορτάζ σε ένα μικρό δείγμα  Αστακιωτών   και η απόδειξη στις φωτο!!!
--Στο πολυτελέστατο κομμωτήριο της Γκέλυς Ταπρατζή στην Νέα Σμύρνη οι εργασίες  για τα διαχωριστικά πλέξι γκλας ανάμεσα στα καθίσματα των πελατών ξεκίνησαν πολύ πρωί διοτι είχε αρχίσει να σχηματίζετε ουρά απο πελάτες  . 
Ο Γιάννης Κρίθυμος με το ταξί του ,έχει πάντα καλυμμένο το  πρόσωπο του με την προστατευτική μάσκα καθ όλη την διάρκεια της βάρδιας  , όπως και ο ιδιοκτήτης του πασίγνωστου καταστήματος με αλλαντικά στο κέντρο της Αθήνας  Α. Ζαρκαδουλας ,-Φυσικά και άλλοι συντοπίτες μας ακολούθησαν τα μετρά , αλλα ο περιορισμένος χρόνος του ρεπορτάζ δεν μου έδωσε την δυνατότητα να τους καταγράψω. 


















ΧΡΗΣΤΟΣ  ΜΠΟΝΗΣ
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................