Υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση για την 1η φάση των εργασιών της αποκατάστασης των προβλημάτων του αποχετευτικου δικτύου του Αστακού




Υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση για την 1η φάση των εργασιών της αποκατάστασης των προβλημάτων του αποχετευτικού δικτύου του Αστακού, με σκοπό την λειτουργία της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων, μέσω πιστώσεων από τους κεντρικούς αυτοτελής πόρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Με τη σημερινή σύμβαση αναμένεται η επίτευξη της λειτουργικότητας της ΕΕΛ . Στο προσεχές διάστημα κ όχι αργότερα από το ερχόμενο Ιούνιο θα δημοπρατηθεί η 2η φάση των έργων της ολοκλήρωσης της αποκατάστασης των αστοχιών του αποχετευτικού δικτύου, μέσω πιστώσεων του Υμεπεραα κ προσπάθειες του περιφερειάρχη δυτικής Ελλάδας προς την διάθεση των πιστώσεων αυτών, που αναμένεται να αποδώσουν στους κατοίκους και τους επισκέπτες του αστακού ένα σημαντικό περιβαλλοντικό έργο που τόσα χρόνια δεν ολοκληρώνονταν κ δεν δημιουργούσε τις συνθήκες για την ανάταξη ενός ακόμη Δήμου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στα πλαίσια της αειφόρου ανάπτυξης.
Η Συνεργασία Περιφερειάρχη και Δημάρχου φέρνει αποτέλεσμα
ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ


Πηγή: f/b

Thanasis Maurommatis

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................