ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ ...ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ!!!(φωτο MAKEART)





Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  01/03/20 στην ψησταριά -ταβέρνα Η ΜΕΡΑΤΖΟΥΛΑ.,στο χωριό μας, ο αποκριάτικος χορός που διοργάνωσε ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΙΩΤΩΝ «Η ΒΕΛΑ» σε συνεργασία με τον νεοϊδρυθέντα ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ του χωριού μας.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος του συλλόγου Πάνος Παπαζώης ευχόμενος καλή πορεία και συνεργασία,στο σύλλογο των γυναικών.

 Από την πλευρά του συλλόγου των Γυναικών χαιρέτησε η Μαρία Κουβαρά -Kούγγελη η οποία ευχαρίστησε όλες τις γυναίκες που αγκάλιασαν το νέο εγχείρημα και ευχήθηκε καλή συνεργασία με όλους.
Η βραδιά συνεχίστηκε με απίστευτο κέφι και χορό από τους 200 και πλέον καλεσμένους χωριανούς και φίλους από τα γειτονικά, Καραϊσκάκη και Αστακό.
Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του χωριού Πάνος Πετρονικολός, ο πρώην Δήμαρχος και νυν Δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Σταικος και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος γνωστός έπιχειρηματίας Αποστόλης Πανταζής. Ο Σύνδεσμος Βασιλοπουλιωτών η «ΒΕΛΑ» συγχαίρει τις γυναίκες του χωριού μας για την πρωτοβουλία τους να ιδρύσουν σύλλογο και είναι στη διάθεσή τους για συνεργασίες με στόχο το καλό του χωριού και των συγχωριανών μας.



















































































Κείμενο Βασιλόπουλο Αιτ/νιας 
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................