Ο Λαογραφικός Πολιτιστικός όμιλος Αγρινίου ''ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ '' συμμετέχει στο 5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΟΛΟΓΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Συμμετέχουμε Συντροφια με την παραδοση στο 5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΟΛΟΓΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ με τον θεατρικό μονόλογο "Η πιο καλή γκαρσόνα" του Σταύρου Κ. Σταυρίδη.
Δευτέρα 30 Δεκέμβρη 2019, στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου
ώρα 9 μ.μ.
Μια όμορφη γκαρσόνα η οποία εργάζεται σε κεντρική καφετέρια του Αγρινίου, λόγω της ομορφιάς της έχει αρκετές προτάσεις γάμου. Ανάμεσά τους είναι και μερικοί αξιόλογοι άνδρες της καλής κοινωνίας με ανώτατες σπουδές. Αυτή τους απορρίπτει επειδή της θέτουν τον όρο να σταματήσει τη δουλειά που κάνει. Τελικά την ερωτεύεται ο αρραβωνιαστικός της ξαδέρφης της ο οποίος είναι στον δικαστικό κλάδο και δεν τον ενοχλεί το επάγγελμά της. Τον ερωτεύεται κι αυτή αλλά αντιμετωπίζει ηθικό δίλημμα. Το εκθέτει στο κοινό. Η σχέση με την ξαδέρφη της υπέκρυπτε αντιζηλία εκ μέρους της δεύτερης. Η γκαρσόνα μένει αναποφάσιστη κι αναρωτιέται τι είναι κοινωνικά και ηθικά το σωστό.-Να τον δεχτεί ή να τον απορρίψει?
(η απάντηση θα δοθεί ΚΑΙ από το κοινό)
Σας περιμένουμε!

(Καλή επιτυχία σε όλες τις συμμετοχές! Το φεστιβάλ ξεκινά την Πέμπτη 26/12 έως και την Δευτέρα 30/12/2019)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 Νάστα Γεωργιάδου

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................