ΒΙΟΡΕΥΣΤΑ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ...Γράφει ο ΚΟΜΠΛΙΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ



Στις 17-4-2019 έγινε συνάντηση – συζήτηση – ενημέρωση για τις αδειοδοτήσεις εγκατάστασης καύσης αποβλήτων – βιορευστών στην περιοχή του κεντρικού Ξηρόμερου ( τοπικό διαμέρισμα ΦΥΤΕΙΩΝ).




H πρωτοβουλία που ξεκίνησε εδώ και πολύ καιρό ήταν της Ο.Π.Σ.Υ.Ξ. και έγινε στα γραφεία της ΠΑΝΣΥ παρόντος και του προέδρου της. 
Το δελτίο τύπου της ομοσπονδίας αναφέρει αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν εκεί απ’ τους πρωτοπόρους του πολιτισμού και του αγώνα ενάντια στις προσπάθειες κάποιων που προσπαθούν με διάφορες μεθοδεύσεις – πολιτικά τερτίπια και κυβερνητικές αποφάσεις να κάνουν τον τόπο μας ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΑΒΟΥΖΑ. 
Ως παλιός γνώριμος στο χωριό αυτό φίλοι Ξηρομερίτες με λύπη μου παρατήρησα (και θέλω να το σχολιάσω) μεγάλη απουσία από τους πολιτιστικούς συλλόγους του Ξηρόμερου. Πραγματικά ένιωσα λύπη και στεναχώρια γιατί το θέμα είναι σοβαρό και αφορά όλο το Ξηρόμερο. Αφορά την υγεία μας και την επιβίωση στον τόπο μας.
Πολιτισμός είναι να γνωρίζεις και να υπερασπίζεις καθημερινά την ύπαρξη και επιβίωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ενάντια στους διάφορους τσαρλατάνους που μοναδικός τους στόχος είναι ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανένας και δεν πρέπει να λείπει κανένας. Με αγωνιστικές κινητοποιήσεις ενωμένοι θα μπορέσουμε σίγουρα να αποτρέψουμε τα απάνθρωπα και βρώμικα σχέδια τους. Και να γνωρίζουμε όλοι , ΌΤΑΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΚΙΝΔΙΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.
ΚΟΜΠΛΙΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ''ΑΚΑΡΝΑΝΑΣ''
19-4-2019


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................