O δικός μας (γαμπρός Ξηρομερίτης) Χριστόφορος Ευθυμίου, υποψήφιος για το Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής στις εκλογές της 1ης Απριλίου 2019.




Ο Χριστόφορος Ηπειρώτης φωτορεπόρτερ και διαχειριστής του blog ROMIANEWS από τη Ρωμιά Φιλιππιάδος του Δήμου Ζηρού ,  ...αλλά και γαμπρός Ξηρομερίτης (Μπαμπίνη), συνεργάτης του ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ 
 θα είναι υποψήφιος  για το Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής στις εκλογές της 1ης Απριλίου 2019.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία 

Ο ίδιος αναφέρει σχετικά για την υποψηφιότητα του  :


Ηπειρώτισσες- Ηπειρώτες, συνυποψήφιοι και αντιπρόσωποι της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλαδας.
Στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την 1η Απριλίου 2019 έχω την τιμή να είμαι υποψήφιος για το ΔΣ της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας με τον Συνδυασμό "Ενότητα για την Ήπειρο", Νομός Πρέβεζας.
Αν πιστεύετε ότι αξίζω και μπορώ να προσφέρω ζητώ την στήριξή σας .Άλλωστε τα τελευταία 11 χρόνια είμαι πάντα στους αποδημικούς Συλλόγους και την Πανηπειρωτική, και μέσα από το blog ROMIANEWS που διατηρώ προβάλω όλες σχεδόν τις εκδηλώσεις τους.

Υ.Γ. Εκτός από τα like και τις ευχές σας  που είναι πάντα ευπρόσδεκτες , η ψήφος σας θα με τιμήσει και θα μου είναι περισσότερο πολύτιμη και χρήσιμη. ( Κατά παράφραση " Ζητιάνος της αγάπης (ψήφου) σας δεν το περίμενα να γίνω"!!!

Ραντεβού στις κάλπες!!!

Σας ευχαριστώ 
Χριστόφορος Ευθυμίου


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................