ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ''ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ'': ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 ΩΡΑ 10:30 π.μ. ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού & Λαογραφικού Συλλόγου « Ιωάννης Κουτρουλός» προσκαλεί όλα τα μέλη του να παρευρεθούν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 03.03.2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού σχολείου στις 10:30 π.μ. προκειμένου να συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σε περίπτωση μη απαρτίας η έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μετά από τέσσερις μέρες δηλαδή την Πέμπτη 7/03/2019, σύμφωνα με το άρθρο 11 παρ. 5 του καταστατικού.

Με εκτίμηση τα μέλη του Δ

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................