Αποστόλης Κομπλίτσης: ΑΠΑΡAΔΕΚΤΟ και ΑΝΤΙΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚO για κάποιους που θέλησαν να στερήσουν από τα παιδιά τη χαρά των ημερών.



Εδώ και κάποια χρόνια ο πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού μας «Χριστόδουλος Παμπλέκης» έχει καθιερώσει στις γιορτές των Χριστουγέννων να προσφέρει διάφορα δώρα στα παιδιά του Δημοτικού σχολείου του χωριού. 
Εφέτος με πολύ κόπο και χρήματα από τα μέλη του Συλλόγου κατάφερε να διευρύνει το πλάνο του. 
Έτσι αγόρασε δωράκια και για τα παιδιά του νηπίου και του παιδικού σταθμού.
 Τα δώρα εστάλησαν στο χωριό και ορίστηκε εκπρόσωπος του Συλλόγου να τα μοιράσει στα παιδιά όταν θα γινόταν η καθιερωμένη σχολική γιορτή. 
Στις 23/12/2019 και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, κάποιοι γονείς (ελάχιστοι ευτυχώς), κατά ΑΠΑΡAΔΕΚΤΟ και ΑΝΤΙΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚO τρόπο, χωρίς να αναφέρουν τους λόγους, αρνήθηκαν και θέλησαν να στερήσουν από τα παιδιά τη χαρά των ημερών. 
Προσπάθησαν να στερήσουν και από τον Σύλλογο να κάνει το καθήκον του. Το καθήκον πολιτισμού, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που διέπει τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα μέλη του Δ/Σ που έχουν στο ενεργητικό τους πολλά χρόνια αγώνων για το σεβασμό των ανθρώπινων δικαιωμάτων και τη Δημοκρατία.
 Ως αντιπρόεδρος του Συλλόγου και ως άνθρωπος ΛΥΠAΜΑΙ ΠΟΛY που βρέθηκαν χωριανοί μας να βάλουν διλήμματα, διχόνοια και να τραυματίσουν παιδικές ψυχές. ΛΥΠAΜΑΙ
Μέρες εορτών δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο. Αλλά εάν κάποιοι νομίζουν ότι βρίσκουν ευκαιρία στην όποια εκδήλωση του Συλλόγου να βγάζουν τα αντικοινωνικά τους συναισθήματα κάνουν ΛΑΘΟΣ! 
Και κάνουν λάθος γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των Μπαμπινιωτών είναι σίγουρο και αποδεδειγμένο ότι ΚΑΤΑΔΙΚAΖΕΙ τέτοιες πρακτικές. 
Θέλω από καρδιάς να συγχαρώ την συγχωριανή μας, Αγλαΐα Μπακογιώργου-Μπενέκου, όπου ήταν υπεύθυνη να μοιράσει τα δώρα στα παιδιά (ως εκπρόσωπος του Συλλόγου), τους δασκάλους του Δημοτικού Σχολείου Μπαμπίνης, την πλειοψηφία των γονέων και των μικρών μαθητών για την ΨΥΧΡΑΙΜIΑ που έδειξαν κατά το προαναφερόμενο, ΛΥΠΗΡO, γεγονός, και η γιορτή των παιδιών έληξε καλώς!!! Και ευτυχώς έληξε καλώς γιατί θα ήθελα να ενημερώσω όσους γονείς δεν το γνωρίζουν, ότι όλα τα παιδιά, έχουν δικαίωμα στη ζωή και τη χαρά.

Υ.Γ. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης δεν εξυπηρετεί οικονομικά συμφέροντα ούτε θα γίνει τσιφλίκι του κάθε τυχοδιώκτη που θέλει να αποκομίσει οικονομικά οφέλη.
Το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου μας περιφρουρούν ανά πάσα στιγμή την ιστορία και τις αξίες του…

24/12/2019
Κομπλίτσης Αποστόλης
ΑΚΑΡΝAΝΑΣ

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................