Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στον ΑΣΤΑΚΟ . Εικόνες: MAKEART



 Μέσα σε εορταστικό πνεύμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019, στην πλατεία Αγίου Νικολάου στον Αστακό, με την παρουσία αρκετού κόσμου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.
Την εκδήλωση διοργάνωσαν το Δημοτικό Κοινοτικό Συμβούλιο Αστακού και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου»...........


 Την εορταστική ατμόσφαιρα συμπλήρωσε Άγιος Βασίλης η παιδική χορωδία με μέριμνα του Συλλόγου γυναικών  προσφέρθηκα γλυκά.ζεσταίνοντας τις καρδιές όλων με το μήνυμα και το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Παραβρέθηκαν στην τελετή και ευχήθηκαν καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης ,Αρχιμανδρίτης π.Δαβίδ Μπαζούλας ,η πρόεδρος Δ/Κ Αστακού Αρετή Γριτσίπη, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Ξηρομέρου κ. Βασίλης Πολύζος ,ο Αντιδήμαρχος Κώστας Λαινάς ,η Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξηρομέρου Χριστίνα Ταπραντζή, ο πρόεδρος τ/κ Σκουρτούς Στάμος Τζογάνης.

Και του χρόνου με υγεία...
Καλά Χριστούγεννα...




















Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................