Τεράστια επιτυχία για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KICK BOXING..!!ΧΡΥΣΟ -ΧΑΛΚΙΝΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ



ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KICK BOXING..!!
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΧΡΟΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ..!!!
ΧΑΛΚΙΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ο οποίος ανήκει στον Ακαρνανικό Μύτικα)..!!!
Τεράστια επιτυχία σήμερα 8 Δεκεμβρίου 2019 η είσοδος στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ KICK BOXING στο στυλ LIGHT CONTACT και η κατάκτηση του χρυσού Μετάλλιο από τον Αθλητή μας ΧΡΟΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟ, αλλά και η κατάκτηση του Χάλκινου Μεταλλίου από τον αθλητή ΧΡΙΣΤΟΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΗ του οποίου είχαμε αναλάβει την προετοιμασία και καθοδήγηση..
Οι δύο αθλητές την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου ανέβηκαν πάλι στο Βάθρο κατακτώντας και οι δύο το Χάλκινο Μετάλλιο στο στυλ KICK LIGHT...!!
Είχα την χαρά να μοιραστώ με αυτά τα καταπληκτικά παιδιά, και σπουδαίους αθλητές μοναδικές στιγμές και να κατακτήσουμε 4 συνολικά μετάλλια..!!!
Για μια ακόμη φορά ευχαριστώ τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη και την στήριξη όπως επίσης και τον Δάσκαλο και φίλο ΚΑΥΜΕΝΑΚΗ ΣΠΥΡΟ Για τους ίδιους λόγους, και τον συγχαίρω για την αγωνιστική και ηθική βάση που δημιούργησε στον Αθλητή του..!!
Θεωρώ ότι όλοι μας πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι που ένα παιδί από τον Αστακό θα εκπροσωπήσει την ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KICK BOXING..!!!
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ -

 ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΞΙΟ - Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ...!!!

Αναφέρει ο Δάσκαλος-προπονητής Γιώργος Μαρίνος

















Μπαμπίνη ΙΝ:Συγχαρητήρια σε όλους σας 
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................