Παναγιώτης Στάικος:Λεφτά υπάρχουν στον Δήμο Ξηρομέρου πολλά και πολύ πρεμούρα για εξόφληση προεκλογικών γραμματίων .!!!!


Εμείς έχουμε πει , αφού ήταν και προγραμματική  μας θέση, πως  και στα πλαίσια των συγκλίσεων που ζητούσε ο καινούργιος νόμος , ότι θα ψηφίσουμε τον Προϋπολογισμό αρκεί η  νέα Δημοτική Αρχή , όπως άλλωστε είχε δηλώσει επί λέξει    και ο κύριος Δήμαρχος :( Η σωστή οικονομική διαχείριση, η τήρηση των νόμων, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του Προϋπολογισμού είναι ζητούμενα , με τα οποία θα πορευτεί .), με την προϋπόθεση ότι θα έφερναν στον προϋπολογισμό  σε αντίστοιχους κωδικούς τα ποσά , για να γίνει η εκτέλεση των πάρα κάτω έργων και προμηθειών    με Δημοπρασία .


Δηλαδή  να γίνει με δημοπρασία
1)Ο καθαρισμός των κοινόχρηστων, πέραν αυτού που γίνεται από τους μονίμους υπαλλήλους του Δήμου .
2) Ο καθαρισμός των Νεκροταφείων του Δήμου .
3) Ο καθαρισμός των Δεξαμενών ύδρευσης  δύο φορές τον χρόνο και όποτε άλλοτε χρειαστεί  .
4) Η Προμήθεια των υλικών ύδρευσης  του Δήμου .
5) Προμήθεια ελαστικών των αυτοκινήτων και μηχανημάτων του Δήμου .
Γιατί με αυτά θα έχει εξασφαλιστεί η διαφάνεια και η προστασία ενός αρκετά μεγάλου ποσού από το Δημόσιο Χρήμα , για τα οποία φαντάζομαι , ότι θα συμφωνεί και η πλειοψηφία της Δημοτικής Αρχής.
Όσο για την σπουδή της Δημοτικής Αρχής  για την πρόσληψη  Ειδικών Συνεργατών (σύνολο θέσεων 4) , δεν θα την χαρακτήριζα απλά  σπουδή ,αλλά  πρεμούρα , όπως λέει και η σοφή πιάτσα και πρόκειται για  εξόφληση προεκλογικών γραμματίων για συγκεκριμένα άτομα.!!!!!
1.-Μια (1) θέση Ειδικού Συνεργάτη Δημάρχου, ειδικότητας Π.Ε. Πολιτικών Μηχανικών
2.-Μια (1) θέση Ειδικού συνεργάτη Δημάρχου, ειδικότητας Π.Ε. Αρχιτεκτόνων  Μηχανικών
3.-Μια (1) θέση ειδικότητας Τ.Ε. Ηλεκτρολόγου Μηχανικού
4.-Μια (1) θέση ειδικότητας Νομικού
Η Τρίτη θέση αφορά ρουσφέτι οικογένειας από την Παλαιομάνινα  για την υποψηφιότητα και στο γενικό και στο τοπικό ψηφοδέλτιο  για Υπομηχανικό Ηλεκτρολόγο Μηχανικό
Η τέταρτη για Αστακιώτη Δικηγόρο και η  1 και δύο ένα ρουσφέτι για τον Μύτικα και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Δεν θα πρέπει να ξεχνούν , ότι αυτό μπορεί μεν να είναι νόμιμο και να μην συνιστά κλοπή Δημοσίου χρήματος , δεν είναι όμως ηθικό , σε δύσκολους  καιρούς  οικονομικά όπως επικαλούνται κάποιοι , να διατίθεται ένα τόσο μεγάλο ποσόν , αφού ο κάθε ειδικός συνεργάτης θα στοιχίζει  μικτά περίπου  2.000 ευρώ  και καθαρά περίπου 1.300 ευρώ τον μήνα, δηλαδή στην τετραετία το κόστος για το Δήμο Ξηρομέρου  θα είναι περίπου 400.000 ευρώ , με τα οποία π.χ ο Δήμος θα μπορούσε να τοποθετήσει πλαστικό χλοοτάπητα και κερκίδες σε τέσσερα γήπεδα ποδοσφαίρου ή (2) δύο ολοκαίνουργια γρέιτερ  για τους αγροτικούς δρόμους .
Μην φοβάστε και σας έπιασε τόσο μεγάλη πρεμούρα , δεν διαμαρτύρονται τα προεκλογικά  γραμμάτια , αυτά  έκαναν  την δουλειά τους με τα φηφαλάκια .!!!!
Εγώ σας κάνω έκκληση να το ξανασκεφτείτε , αφού   αυτά που υποτίθεται , ότι θα προσφέρουν , μπορεί να τα αγοράσει πανέτοιμα από την αγορά π.χ μελέτες  με το 1/10ο αυτής της δαπάνης .
Ρωτήστε και αυτούς τους 5.000 ανθρώπους , οι οποίοι σας ψήφισαν και να δείτε , αν συμφωνούν .
Ή νομίζετε πως αυτοί θεωρούν τον εαυτόν τους κορόιδο  , για να βολευτούν και να κονομάνε κάποιοι υμέτεροι , όπως τα 65 άτομα με τα οχτάμηνα από τα οποία , είναι ζήτημα να δουλεύουν 5-6 <<κορόιδα >>.!!!!
Τα υπόλοιπα στο Δημοτικό Συμβούλιο , τα οποία δεν είναι απλά δικαίωμά μου κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα , ως πυλώνα της Δημοκρατίας , αλλά και  υποχρέωσή μου και καθήκον μου .!!!!
Εμείς δεν βρίσαμε ή συκοφαντήσαμε κανέναν , απλά ενημερώνουμε τους συνδημότες μας , ως έχοντες χρέος , εκ της θέσεως μας.  
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Αστακός 10/9/2019
Dr. Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................