ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ: Ευχαριστήρια επιστολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης



Αγαπητοί φίλοι Δυστυχώς η διάρκεια των διακοπών είναι πολύ ελάχιστη εν σύγκριση  με την διάρκεια των ημερών εργασίας. 
Επομένως και για την εφετινή χρονιά οι στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης έλαβαν τέλος  . 


Θέλω να σας ευχαριστήσω για την συνεργασία μας (για μια ακόμη φορά ) στα θέματα που, παρακάμπτοντας  κάποιες ώρες από την ξεκούραση που είχα ανάγκη, αναγκαζόμουν (είτε με την θέληση μου είτε γιατί μου  το επέβαλλαν οι καταστάσεις και οι συνθήκες ) να αποθανατίζω ορισμένα  γεγονότα που θεωρούσα ότι άξιζαν να προβληθούν αδιαφορώντας τα θετικά η αρνητικά σχόλια που θα ακολουθούσαν.
  Εξ άλλου αν προβάλλεις κάτι για τα εύσημα είναι λυπηρό και καταστρέφεις την για την προσωπικότητα σου , αν δεν τα προβάλλεις γιατί σκέφτεσαι το αρνητικό τότε υποχωρείς στα πιστεύω σου άλλα και στην οποία ελπίδα υπάρχει να διορθωθεί το κακό.
  Υπάρχουν δυο θέματα που θα σας στείλω σε μια η δυο ημέρες αλλά τα πλάνα έχουν αποτυπωθεί στην κάμερα μου από την χρονική διάρκεια που ήμουν στον Αστακό...
Σας ευχαριστώ και πάλι. 
Καλό υπόλοιπο σε όσους συνεχίζουν , καλές διακοπές σε άσους ξεκινούν , καλή επιστροφή σε όσους επέστρεψαν ελπίζω και του χρόνου να μας δοθεί η ευκαιρία ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ να ξανασυνεργαστούμε
ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................