Στη
Μπαμπίνη Ξηρομέρου ο ιδιοκτήτης και
σέφ της ψησταριάς " τα πλατάνια",
Φώτης Μπενέκος, κάθε καλοκαίρι εκτός
από τους παραδοσιακούς Ξηρομερίτικους
μεζέδες μας πλασάρει με μεγάλη επιτυχία
και νέα σπεσιαλιτέ του καταστήματος
: '' αυγά ψητά στη σούβλα-σουβλάκι πατάτες
''. Η νεολαία του χωριού και της γύρω
περιοχής σχηματίζει ουρά για να γευτεί
το νέο μενού.
Όπως
μας δήλωσε ο Φώτης Μπενέκος προσκαλεί &
προκαλεί τον οποιονδήποτε chef να
διαγωνισθούν σε πρωτότυπες συνταγές
και γεύσεις.
Μεγάλη περιέργεια! Πως τρυπάει το αυγό για να το σουβλίσει χωρίς να χυθεί το περιεχόμενό του; Εκτός και αν πρώτα το έχει βράσει
ΑπάντησηΔιαγραφή