ΜΠΑΜΠΙΝΗ: Αυγά ψητά στη σούβλα και σουβλάκια πατάτες. Πρωτότυπες συνταγές και γεύσεις από την ψησταριά ''ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ'' στη Μπαμπίνη




Στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου ο ιδιοκτήτης και σέφ της ψησταριάς " τα πλατάνια", Φώτης Μπενέκος, κάθε καλοκαίρι εκτός από τους παραδοσιακούς Ξηρομερίτικους μεζέδες μας πλασάρει με μεγάλη επιτυχία και  νέα σπεσιαλιτέ του καταστήματος : '' αυγά ψητά στη σούβλα-σουβλάκι  πατάτες ''. Η νεολαία του χωριού και της γύρω περιοχής σχηματίζει ουρά για να γευτεί το νέο μενού.
 Όπως μας δήλωσε ο Φώτης Μπενέκος  προσκαλεί & προκαλεί τον οποιονδήποτε  chef  να διαγωνισθούν σε πρωτότυπες συνταγές και γεύσεις.




Share on Google Plus

1 σχόλια:

  1. Μεγάλη περιέργεια! Πως τρυπάει το αυγό για να το σουβλίσει χωρίς να χυθεί το περιεχόμενό του; Εκτός και αν πρώτα το έχει βράσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................