Σύσκεψη για την αποτροπή εγκατάστασης μονάδων βιορευστών στην Τ.Κ. Φυτειών





Η Επιτροπή αγώνα κατά της εγκατάστασης μονάδων παραγωγής ενέργειας με βιορευστά στις Φυτείες, μετά την «σιωπηρή» απόρριψη των προσφυγών του Δήμου Ξηρομέρου, πραγματοποίησε σύσκεψη, την Δευτέρα 10 Ιουνίου και ώρα 19:00 στα γραφεία της ΠΑΝ.ΣΥ. Πατησίων 5, 4ος όροφος  με θέμα: «Ενημέρωση για τις εξελίξεις - δρομολόγηση περαιτέρω ενεργειών»  για την αποτροπή εγκατάστασης των μονάδων αυτών.
Έγινε ενημέρωση από τα μέλη της Επιτροπής για τις ενέργειες και συναντήσεις που είχε το προηγούμενο διάστημα με τον Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με τον Πρόεδρο της Βουλής, με του υπευθύνους περιβάλλοντος των κομμάτων, με βουλευτές του νομού, με τον Γραμματέα του Σύριζα κ.ά. στους οποίους παρουσίασε τα επιχειρήματα ενάντια στην εγκατάσταση αυτών των μονάδων χωρίς να εισακουσθεί.
Ακολούθησαν τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους και προτάσεις για δυναμικές κινητοποιήσεις, διενέργεια ενημερωτικής ημερίδας στην περιοχή και προσφυγή στο ΣτΕ από τον Δήμο Ξηρομέρου.
Κοινή ήταν η θέληση όλων να μην επιτρέψουν με κανένα τρόπο την εγκατάσταση των μονάδων αυτών και γίνει η περιοχή μας χαβούζα αποβλήτων.


















 









 



 




 





Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................