Ο φούρνος ενός ''χότζα'' Γράφει ο Αποστόλης Κομπλίτσης



Αλήθεια τι σχέση μπορεί να έχει ο φούρνος ενός “χότζα” και οι τρεις λεγόμενες άδειες εγκατάστασης βιορευστών (καύση αποβλήτων) που περιφέρουν ανά την Ελλάδα τρείς όμορφες κοπέλες εκ Πατρών που κάτα διαβολική σύμπτωση έχουν την ίδια διεύθυνση;



 




ΘΙΑΣΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΈΝΩΣΗ Προτεινόμενη παράσταση''Περιφερόμενος φούρνος''

Αλήθεια τι σχέση μπορεί να έχει ο φούρνος ενός “χότζα” και οι τρεις λεγόμενες άδειες εγκατάστασης βιορευστών (καύση αποβλήτων) που περιφέρουν ανά την Ελλάδα τρείς όμορφες κοπέλες εκ Πατρών που κάτα διαβολική σύμπτωση έχουν την ίδια διεύθυνση; Επίσης κατά διαβολική σύμπτωση τα χρήματα που διαθέτουν επίσημα ( επενδυτικό μπάτζετ) δεν ξεπερνούν την αξία ενός σύγχρονου ποιμνιοστάσιου για αιγοπρόβατα!!! Ο χότζας για όσους δεν γνωρίζετε την παροιμία προσπαθούσε να ψήσει το ψωμί στον φούρνο αλλά όταν έβρεχε ή φυσούσε αέρας δυσκολευόταν και πολλές φορές του έμενε άψητο και κατά συνέπεια έμενε νηστικός. Έτσι κι αυτός έφτιαξε καινούριο φούρνο πάνω σε ένα κάρο κι αναλόγως την φορά του ανέμου το γύριζε και έκανε σωστά την δουλειά του. Έτσι και ετούτοι εδώ οι αγύρτες–Τυχοδιώκτες περιφέρονται με τις συγκεκριμένες άδειες ανά τ ην Ελλάδα και όπου μπορέσουν να βρουν ΑΠΑΝΕΜΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΘΑΚΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ θα στήσουν τον φούρνο του κρύβοντας επιμελώς και τα πραγματικά ΑΦΕΝΤΙΚΑ. Ο φούρνος των κοριτσιών δεν θα βγάζει μόνο “ψωμί” αλλά και δηλητήριο για την περιοχή και τους κατοίκους. Καλό λοιπόν είναι να διατρανώνουμε την θέληση μας ενάντια σε τέτοιες πρακτικές και να ενημερώνουμε και όσους δεν γνωρίζουν για τον κίνδυνο που επέρχεται. Καλές οι συγκεντρώσεις και οι “αγωνιστικοί χαιρετισμοί” από κάποιους επιστήμονες που ξεφύτρωσαν ξαφνικά στο Ξηρόμερο, έστω και αργά καλοδεχούμενοι. Αλλά και από κάποιους υποψήφιους πολιτευτές που 35-40 χρόνια ήταν ανενεργοί και τώρα θυμήθηκαν ότι αυτός ο τόπος αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα χρόνια τώρα. Τέλος πάντων, επειδή δεν μου αρέσουν τα ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ θα πρέπει κάποια στιγμή να πούμε από που προέρχονται και ποιοι βάζουν τις υπογραφές  τους για να γίνει ο τόπος μας ΧΑΒΟΥΖΑ της Ευρώπης. Δεν πρέπει να εφυσηχαστούμε με την δήθεν ανάκληση των αδειοδοτήσεων ούτε με τις ψεύτικες υποσχέσεις αρμοδίων και συγχρόνως αναρμόδιων. Δηλαδή αυτών των ανθρώπων που υλοποιούν της αποφάσεις της ΕΕ. κατά κόρων.Όλοι θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι τα συμφέροντα είναι μεγάλα και τα ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ, όπως επίσης και η ποιότητα των ανθρώπων που διαχειρίζονται τέτοιου είδους προϊόντα είναι και λίγο στο σκοτάδι. Δεν είναι τυχαίο ότι τέτοιες αποφάσεις προέρχονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση που όταν ψηφίζει νόμους στόχο έχουν το κέρδος των λίγων και χωρίς να υπάρχει κοινωνική πρόνοια. Η επιτροπή αγώνα και όλοι όσοι αγωνιζόμαστε εδώ και μήνες για την αποτροπή εγκατάστασης και καύσης αποβλήτων τα γνωρίζουμε αυτά αλλά και πολλά άλλα!!! Προσωπικά θα ήθελα να επαναφέρω την πρόταση που έχω κάνει στην πρόσφατη συγκέντρωση της ΟΠΣΥΞ. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου θα πρέπει να δεσμεύσει (απαλλοτριώσει) για λόγους δημοσίου συμφέροντος  τις περιοχές που έχουν επιλεχθεί για χαβούζες. Δεν είναι προσωρινή λύση φίλοι πατριώτες. Είναι λύση αποφασιστική και διαδραστική.  Το μήνυμα θα το καταλάβουν όλοι… Και σαν Ξηρομερίτες γνωρίζετε ότι το φίδι αν δεν το  πατήσεις στο κεφάλι θα σε δαγκώσει.



ΚΟΜΠΛΙΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΚΑΡΝΑΝΑΣ

26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................