ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΜΠΟΥΡΗ


Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλες και όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μας και κάναμε τη μεγάλη ανατροπή, αλλά και προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά γιατί με επιλέξατε να σας εκπροσωπήσω στο νέο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ξηρομέρου. 
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψηφίους μου για την άποψη συνεργασία που είχαμε κατά την προεκλογική περίοδο και να ευχηθώ σε όλους, εκλεγμένους και μη, από όλες τις εκλογικές παρατάξεις, υγεία και εποικοδομητική συνεργασία στο δύσκολο έργο που μας περιμένει. 
Η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου αποτελεί τιμή για εμένα αλλά ταυτόχρονα και μεγάλη ευθύνη που θα κουβαλάω στις πλάτες μου τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Δεν υπάρχουν περιθώρια για πανηγυρισμούς, τα προβλήματα του δήμου είναι πολλά και περιμένουν λύσεις. 
Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο έργο και είμαστε εδώ όχι μόνο για τα εύκολα και τα αυτονόητα, αλλά και για τα δύσκολα. 
Με σκληρή δουλειά και συλλογική προσπάθεια όλοι μαζί, αιρετοί και δημότες, θα συμβάλλουμε στην επίλυση των προβλημάτων και θα βγάλουμε το δήμο από τη στασιμότητα ώστε να μπει σε τροχιά ανάπτυξης.
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................