ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΌΣ ΕΡΓΟΥ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου



Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας,έχουμε υποχρέωση να σας ενημερώσουμε για τη δραστηριότητα του Συλλόγου μας και να αναφέρουμε έναν σύντομο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ έργου(κατασκευών-εκδηλώσεων και προσφορών στο σχολείο) για το σχολικό έτος 2018-2019. 




ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ -Καλωσορίσαμε με γλυκίσματα όλους τους μαθητές και ιδιαίτερα τους νέους της Α’ τάξης με δώρα σχολικού περιεχομένου. 
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ -Συγκαλέσαμε την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση με θέματα: ενημέρωση και απολογισμός δράσεων του συλλόγου, προγραμματισμός μελλοντικών δράσεων, λοιπά θέματα. -Πραγματοποιήσαμε τη βιντεοσκόπηση της γιορτής της 28ης Οκτωβρίου και καλύψαμε μικρό μέρος της δαπάνης. 
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ -Διενεργήσαμε γκάλοπ με τη μορφή ερωτηματολογίου και προσκαλέσαμε στο σχολείο σε απογευματινή συζήτηση την παιδίατρο – αναπτυξιολόγο Ελένη Βαλαβάνη με θέμα : «Γονείς, δεν είστε μόνοι…». – Παραγγείλαμε και διαθέσαμε ημερολόγια με την επωνυμία του σχολείου μας, των οποίων τα έσοδα καλύπτουν τις ανάγκες του. 
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ -Διοργανώσαμε Χριστουγεννιάτικη εκδρομή στο Μέτσοβο, στα Ιωάννινα, στο Μουσείο του Βρέλλη, όπου και καλύψαμε τη δαπάνη των μαθητικών εισιτηρίων, και στο χριστουγεννιάτικο χωριό του Φρόντζου. -Φέραμε εις πέρας την είσπραξη της ετήσιας συνδρομής των μελών.

 -Καλέσαμε τον Αη-Βασίλη στο σχολείο μας ώστε να μοιράσει δώρα σε μαθητές και δασκάλους και να παραδώσει στον διευθυντή ένα ολοκαίνουριο αρμόνιο.
 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ -Προσφέραμε βασιλόπιτες και δώρα για τους τυχερούς των φλουριών, μαθητές και δασκάλους. -Αντιδράσαμε και κινητοποιηθήκαμε στο πρόβλημα υγρασίας του σχολείου. Στείλαμε επιστολές στους αρμόδιους φορείς ώστε να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις τόσο στον εξωτερικό όσο και στον εσωτερικό χώρο του σχολείου (στεγανοποίηση ταράτσας, ελαιοχρωματισμοί). Μετά τη συνάντηση με τον δήμαρχο και αφού παρευρεθήκαμε στο δημοτικό συμβούλιο λάβαμε τις σαφείς απαντήσεις/εγγυήσεις ότι οι ζημιές θα αποκατασταθούν μόλις σταθεροποιηθεί ο καιρός.


 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ -Αγοράσαμε και τοποθετήσαμε επαγγελματική συσκευή απολύμανσης χεριών προκειμένου να αυξήσουμε τα μέτρα πρόληψης της γρίπης. -Διοργανώσαμε αποκριάτικο χορό/disco party στο κέντρο Amaro με πλούσια λαχειοφόρο αγορά και καλεσμένο τον MAGIC PAVLOS από την Πάτρα. 


ΜΑΡΤΙΟΣ -Δωρίσαμε χειροποίητα μαρτάκια σε όλους τους μαθητές για την πρώτη ημέρα του Μάρτη. -Πραγματοποιήσαμε τη βιντεοσκόπηση της γιορτής της 25ης Μαρτίου και καλύψαμε μικρό μέρος της δαπάνης. -Διοργανώσαμε την ετήσια ατομική και ομαδική φωτογράφηση των μαθητών. 
ΑΠΡΙΛΙΟΣ -Χαρίσαμε βιβλία σε όλους τους μαθητές με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου. -Καταφέραμε, μετά από αγώνα τριών χρόνων (επιστολές, τηλέφωνα, συναντήσεις), να παραχωρηθούν στο σχολείο μας 4 νέες αίθουσες από τον ΟΑΕΔ, γεγονός που θα διευκολύνει τη λειτουργία του. -Προσφέραμε τσουρέκια σε μαθητές και δασκάλους για τις ημέρες του Πάσχα. -

Ολοκληρώσαμε την κυκλοφορία του 3ου φύλλου της εφημερίδας μας «δυνατά μολύβια», μια προσπάθεια που άρχισε τον χειμώνα με τη συγκέντρωση υλικού και την αναζήτηση χορηγών και τελείωσε τον Μάιο με τη διάθεση των 500 φύλλων της. ΜΑΙΟΣ -Διαθέσαμε ευχετήριες κάρτες για τη γιορτή της Μητέρας. -Πραγματοποιήσαμε ανοιξιάτικη εκδρομή στην Αθήνα (Ιερός Βράχος, Μουσείο Ακρόπολης, όπου και καλύψαμε τη δαπάνη του ξεναγού, Πλάκα, allou fun park). -Καλύψαμε τη δαπάνη των εισιτηρίων για το σπήλαιο Περάματος στα Ιωάννινα που επισκέφθηκαν οι μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης κατά την ημερήσια σχολική τους εκδρομή. -«Κλείσαμε» παγωτατζή ώστε να κεράσουμε μαθητές και δασκάλους την τελευταία μέρα του σχολείου. -Τέλος, συμμετέχουμε πρακτικά και οικονομικά στη διοργάνωση της τελετής λήξης του σχολείου. Αναλυτικά: *αγορά υφάσματος και χρωμάτων για το σκηνικό του θεατρικού της Α’ τάξης *αγορά μπαλονιών με ήλιον για τη Β’ τάξη *κάλυψη δαπάνης DJ, μικροφωνικής εγκατάστασης, μεγάλου πανιού για προτζέκτορα, πυροτεχνημάτων *κάλυψη δαπάνης αναμνηστικών, T-shirts, καπέλων αποφοίτησης, dvd με ευχές συλλόγου για τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης *βιντεοσκόπηση γιορτής *διάθεση εδεσμάτων και ποτών από τον μπουφέ μας Ο Σύλλογος προσπαθήσαμε όλο αυτό το διάστημα, με ανιδιοτέλεια και σεβασμό να είμαστε κοντά το σχολείο, στους δασκάλους, μα πάνω απ’ όλα στα παιδιά μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς τους γονείς που σταθήκατε δίπλα μας αυτό το διάστημα, βοηθώντας μας σημαντικά σε όλες τις διοργανώσεις, είτε με τη φυσική σας παρουσία, είτε με την οικονομική σας ενίσχυση και κυρίως σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


foto Δημοτικό Σχολείο :agriniopress.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Τα κείμενα των αναγνωστών που δημοσιεύονται εκφράζονται από τους ιδίους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

check page rank
.....................................................................................................................